Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lekno

ahojte baby, celý den citam vaše príspevky, aj ja by som mala ísť v decembri na opku, ale bojím sa , videla som rozne fotky na internete a moc sa mi nepáčia,chcela by som videt vaše fotky ale ja nemám odfotené moje cici a vobec ich neviem prekopírovať na net, takže iba ak by som ich poslala mms-kou na tú bebenku a ona mi poslala heslo

fifiBB

bianica
ahoj,no do našej galerky získaš prístup len tak ak pošleš foto cici pred opkou na mail e.uhrinova@gmail.com,ona ti potom pošle hesielko a uvidíš nás..

bianica

fifiBB, neskusala si si svietit s biolampou, ak mas moznost pozicat si, pretoze na hojenie jaziev si ju velmi chvalia. Ked je hrubsia jazva, tak to zvykne byt preto, ze je tam zrastok, alebo ako sa tomu hovori...

bianica

Ahojte,
Ametystka,
chcem ta poprosit o radu, pises o nejakych fotkach, ze sa tu daju pozriet, mozes mi napisat prosim ta viac? tiez idem k dr.Hudakovej, ale az v januari, tento rok uz nema volne terminy. Chce mi dat 270ml anatomicky,ale mam obavy,ci to nebude vela, pretoze chcem to totalne prirodzene a nie velke... Idem sa zblaznit z toho, aky implantat je ten naj. Predpokladam, ze ti odporucila mentor. Dik za kazde info.

fifiBB

ninka
ono je to vnútorné,utešuje ma len to že je to na obidvoch stranách úplne rovnaké..nemože to byt niečo ako zakončenie šitia,tak je to tak také hrubšie,inak ked si prejdem cez jazvu ani je necítim,len ten kraj či koniec je to ?no neviem..ninka,ale mohla by si sa spýtat,ked pojdeš či tá jazva má by taká nehmatatelná,alebo zo začiatku hrubšia..ja som mesiac po opke..

vlasti

jasne jasne wobenzym,poznam tam bol preklep,sory chi
takze s tym profilom myslis ze budem mat riadne prska vo vystrhu nie len z boku

ninab

ivja, tie kramy nevadia z hygienickeho dovodu, ale z toho, ze pred menzesom a po menzese je uuuuplne ina zrazanlivost krvi, pred menzesom je strasne slaba oproti "po".
ale odpovedat ti na otazku, ci to lekari budu povazovat za kramy neviem.
asi ak je spinenie po kramoch, tak to povazovat za kramy s najvacsou pravdepodobnostou nebudu...