Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kiaruska

baby tak ked idete na opku a mate mat menzes tak si dajte lieky chodte na pohotovost alebo tak a daju vam a nedostanete menzes daju vam norethisteron. Mne to zabralo a isla som na opku ...

Livaa

doslo k zmenam,dalsie info na maily :)

co sa tyka fotiek nikde nemate zarucene,ze si ich niekto neskopiruje a podobne je to aj na omlazeni,lebo foto mate pristupne kadekomu.... hlavy vam na foto nieje vidiet,takze nik nevie o koho sa jedna,takze v tom nevidim taky velky problem..... zarucit Vam to neviem ze sa moze nieco diat,kolke mate pristup a hocktora ho moze posuvat dalej alebo poslat foto niekoho ineho,tym sa nechcem nikoho dotknut,ale je to tak....pekny vecer

tajka99

ivja,
jaj, trosku som ho zdegradovala, ano u Dr.Magda (vola sa Dr. Magdo). Ale aj Dr.Kacmar je uplne na 1*** Ides do Chirmedu? Cmuky ;-D