Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

simona 86,
no bola som u neho na konzultacii koncom oktobra a chcela som co najskorsi termin a ten mam zajtra,ide mi dat s velkym prehovaranim 400mlanatomicke pod sval eurosilikon 101 s vysokym profilom a stoji to do kopy 69.000sk plus konzultacia 500sk,bez vysetreni tie som si robila u nas u mojej obvodnej a u internistky.no aj ja som to o nom pocula,ja mu verim len on je skor za velmi prirodzene prsia a mne sa pacia velke pekne kozy:)

ninab

vlasti ohladne toho vysokeho profilu ja mam 250ml, prska pozri ako od seba a teda z hrude mi idu celkom fajn do priestoru a pravdupovediac s takymi ako chces ty budes mat riadne koziska, takze aj vo vystrihu aj bez pushupky budes mat dekolt poraaaanny!

atram

Livaa, nechcem aby to vyzeralo, ze z toho robim velke halo, len mna veru predtym ani nenapadlo, ze nejaka necestna trubka zneuzije fotku inej osoby, aby sa dostala ku galerke :( beriem to aj z pohladu tej damy na omlazeni, ze ta by asi nebola nadsena, keby si niekto "privlastnil" jej cici, mna by to teda stvalo. Jasne, ze hlavy tam nemame, o identitu mi ani neslo. Iba som proste mala potrebu to tu napisat, ze sem chodia aj take potvory, mnohe z nas si to mozno ani neuvedomia :(

simona86

vlasti a ako dlho si cakala na opku a konzultaciu?kolkoto u neho stoji??a ake ti navrhol pocula som ze k nemu sa chodili ucit

vlasti

simona86,no podla mna je v pohode,ja konkretne som s nim bola spokojna,je taky svojsky,ale citala som tu aj ine nazory o nom to je individualne,ale myslim si ze dost vysoko profesionalny.

bianica

Ametystka,
a preco si sa rozhodla ty pre dr.Hudakovu? jasna, ze clovek sa potrebuje uistovat, ze si dobre vybral... preto ta otazka. V Chirmede sa ti nezdali???