Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

livaa, kocky, ja som tiez postrehla, ze sa tu nieco deje- v galerke teda (nemam zrazu pristup:(???), len nechapem ako ze taku hlupost mozete riesit...ja som vam svoje foto odosielala s tym vedomim, ze to moze vidiet cely svet a pokial tam hlavu nemam (teda face) je mi fakt jedno, kto to vidi!
:)nech sa len pozru uplne v pohode

vlasti

alexy,sakura,dakujem krasne ste zlate,ano urcite sa ozvem hned ako sa bude dat,chcel mi dat 350ml.takze v tom uz nie je az taky rozdiel.

alexy

Vlasti.aké veľké Ti najprv odporúčal,keď píšeš,že na tieto si ho musela prehovárať?Mne odporučil 22O až 24O-ja mám malý základ,viac do mňa asi nevojde:)ZAJTRA SA DRŽ:) a hneď ako saTI BUDE DAŤ SA nám ozvi :)pa

vlasti

ninab ,fu ani nevies ako sa neviem dockat a obavy zatial nemama ziadne neviem ci to je ok aby sa mi to neobratilo,chapes povery:)zajtra rano na 8hod nastupujem,tak myslite na mna baby.