Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

fifi,
áále vraj nejaka spoludopissovatelka "sonja55?"myslim,vraj poslala foto nejakej cudzej baby z ciech do galerky,takze ziskala podvodom a nepravom pristup.ja sa tam tiez nemozem dostat.ale livaa aj ninab maju pravdu,fotky su bez hlav,takze identifikovat ta nemozu,takze je to vlastne jedno.presne na omlazeni nie je problem dostat sa bez toho,aby si poslala foto.ak to niekoho vzrusuje,no tak nech sa odbavi.na webe je xxx takych stranok a je pravda,kto chce,ten pristup da komukolvek.

fifiBB

miu,swet,neli,ninka
dakujem už mi odlahlo..

čo sa to vlastne stalo v tej našej galerke,nestíham čítat,tak som mimo diania..má niekto čas mi to vysvetlit?dakujem:))

alexy

Čaute baby, čaká ma opka a keďže asi mesiac budem môcť spať len na chrbte, napadlo ma, že s anatomickým-ortopedickým vankúšikom to bude trochu príjemnejšie:) Ak mi odporučíte konkrétnu značku a typ budem rada. Ďakujem

nelina

fifi,
aj moje jazvy vzeraju tiez tak,ako opisujete s miu a ninoub.takze v pohode.
vlasti,
drzkam palce,aj ked pisem az dnes a urcite si na sale alebo mas pred.

sakura

senties2
aj ty si bola este pred opkou u dr. Valachovej? Nemozem sa jej dovolat. Uz som asi bola na kazdej klapke v SNOP:)))

miu miu

fifi aj ja reagujem na tie jazvy, ja mam presne to iste co ty. ale to je tym sitim co mas na konci tam to ukoncuju a je to normalne ze je to hrubsie. to prejde a postupne sa to strati. neboj, nestresuj.

sonci ja som bola u Dr. Jezovitovej, mozem iba chvalit a aj cely personal fakt super. Nic zle som nenasla aby som to tu odprezentovala. vrelo odporucam. ani bolesti neboli strasne, vsetko v poho. ked chces nieco konkretne tak sa pytaj.

sweetlemon

fifi
ahojcek, neviem, ci ti niekto uz odpovedat, ale aj ja som mala take hrubsie jazvy na krajoch (vnutri), to je v pohode podla mna. Mne uz sa pomaly vstrebavaju, takze klidek, nic sa nedeje :) a vlastne ja sa o jazvy nijak nestaram, mne povedal nas doktor, ze netreba :)