Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

vlasti,
no prave som si pozeral fotecky,mas ich peknucke.vobec nevyzeraju na 400-vky a uvidis,ked odpuchnu a ulozia sa ake budu pekne.a co? zaha vcera presla,alebo manzel musel ist do lekarne?
reakcia mojho manzela ked ma priviezol z nemocnice bola:boze,dufam ze nebudu taketo.a to ich videl len pod oblecenim,/no mne sa tiez nepacili/take dva spicaky od seba a to nehovorim o tom,ze sa na ne nechcel ani pozriet a ani dotknut sa ich.teraz sa ich nevie nabazit.

vlasti

nelina,ahoj,kedy a do kedy sa tam vytvara ta kapsa ja nemozem spat uz druhu noc na chrbte,od kedy si mohla spat naboku,ja sa z tooho zblaznim.a dnes ich mama uplne ako kamenen oproti vcerajsku.

nelina

bianica,
jej,prave citamze ides aj do Chirmedu na konzultaciu.dobre robis,som zvedava co ti povedia tam.zameraj sa na to,aby si neskor nelutovala.

nelina

miu miu,
jééj,citam tu tvoj nazor na chlapov,préééésne ako u nas.akob som citala svoj prispevok.sice mi manzel dal peniazky na prsa,ale tiez som videla,ze ma pomaly vacsi strach ako ja a bolo mu to nejak jedno,asi tak,"aby si bola spokojna ty".a teraz?po sex.stranke,to nebolo ani predtym zle,no muzicek je teraz uneseny.no presne ako u vas.fakt to spravilo divy.teraz si zo mna tiez robi srandu a vola ma "IBOJA"-ak pozerate Kutyla,aj ked oproti jej hrudniku mam prsa skoro polovicne.fakt to vela urobi!!!
bianca,
citala som,ze ti chce dat implose pod zlazu.ty to tak chces?nedavno sme sa tu o tom bavili,ja som sa mojho doktora pytala na pretocenie anatomu,bolo to prave po tejto debate,ked som isla na kontrolu,povedal,ze prve dni sa to moze stat,potom uz nie a ze on sa s tym este nestretol.urcite ti to preto navrhuje,ak mas vypracovany sval,ale ja by som to urcite este prekonzultovala.prave pod zlazou mas vacsie rizika-ako kapsularnu kontrakcu,ci vrasnenie.ja som vrasnenie videla a nie je to nic pekne.

vlasti

miiu miu,ahoj,
joj ja som kvoli prskam nespala celu noc zase,a teraz ked som sa zobudila mam ich zrazu tvrde ako kaly a strasne napucane,to je ok?vcera take neboli.

miu miu

alexy k profilu. no nizky vypada najprirodzenejsie, stredny este prirodzene ale uz z toho trocha kuka silikon a vysoky je najmenej prirodzeny. ale na nine nevypada neprirodzene lebo mala ake take cici predtym a dali jej mensi implos s vysokym profilom. To si musis vydedukovat podla foto. takze ked chces vyplnit a mat ich este stale prirodzene dala by som ti maximum stredny profil.

miu miu

baby aj ten moj sa pred opkou tvaril ze sa ho to netyka a stale mi tvrdil ze moje sa mu pacia a ze ine nechce. Ale teraz kuka jak zaba z prahu a smeje sa ze som zrazu kozata. hi. Ale pacia sa mu teraz len frfle ze su take tvrdsie. ale malo by sa to este zmenit tak uvidime. ze?
Baby ved chlapy hraju len formu hoci sami sa na vas tesia ked budete mat zmenene telo. Ved su ako male deti ked dostanu hracku.
Pockajte ked si ich vyskusaju v posteli. neolutuju. vlastna skusenost. he. a to na co sa ten moj najviac tesil ked mi uz sedeli na hrudi to tu asi radsej nenapisem lebo by mi to zatrhli ze som nemravna. he he

alexy

Vlasti,keď Vy tu máte všetky také veľké prsia.JA budem mať po opke ledva také, ako ste Vy mali pred;-( Baby poraďte my s tým profilom.