Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

bianka ty si skoro ako ja. mam 165cm ale 58kg teraz, pod prsiami mam 74 a cez pred 90, po 95cm.
mne nevrhli max 300mlanatomy ale pri opke mi dala aj tak 250ml ze vyzerai lepsie ci co. chces velke prsia?alebo len vacsie?
a bola si na konzultacii uz? ja som mala tiez ten problem, ze u toho kto ma operoval este nikto pred tym nebol, z toho si nic nerob, alebo skus este inde ak sa ti nepozdava...

vlasti

bianica,dakujem naozaj,uz aby som sa dopracovala aspon k sportovej podprde a nie v tejto retro byt stlacena,fu je to des.

bianica

takze tu su moje miery: vyska cca 165cm, vaha 56kg, podpira 70B, obvod pod prsiami 77cm...

Ahoj Ametystka,
poriadne si si pozrela fotky? vsimla si si tu moju "velkost"??? jedine gelovka pomohla, aspon ako-tak... Do chirmedu pojdem zaciatkom januara a tak este raz ku Hudakovej a tak sa rozhodnem. Som zvedava, ako s nou budes spokojna, pretoze zatial tu vidim ohlady na Chirmed,ale na Hudakovu nie. Silno drzim palce, na Vianoce uz budes kocka!

ametystka

bianica ahoj,

ja keby som vyzerala tak ako ty, nedávam si žiadne silikóny. pozri sa na mňa ako má vyzerať adept na imploš :) vyzerám hrozne, ale už len pár dní...dnes som bola v špitáli, predoperačné sú ok, tak v pondelok idem... bojím sa narkózy, nakoľko budem musieť užívať norethysteron na oddialenie krámov.
ty si sa chytala do chirmedu na konzultáciu, už si bola? či si to necháš spraviť u hudákovej?

vlasti,

tak to už sú Prsia s veľkým P, fakt pekné, ja sa k takým živote nedopracujem :))

ninab

bianka, debata o tom ci pod sval alebo zlazu tu uz raz bola a moj postoj je ze ak nebude mat lekar nic proti tak chci pod sval ale ked povie ze jedine sa da pod zlazu aj tak sa snu nevzdaj... to ze cvicis, nema s tym nejak moc spolocneho, hadam iba tolko, ze ak mas vykyvy vahy, najlepsie bude pod sval, kedze posilujes vies, ze pevnost prs sa da velmi lahko ovplyvnit (pokial nechces 5-ky, ktore sa uz az tak spevnit vzhladom na gravitaciu nedaju:))
kedze tvoja prva priorita je prirodzeny vyzor, pytaj sa na anatomicke, velkost navrhne lekar, samozrejme, ak budes mat nejake pochybnosti, alebo sa ti nebudu jeho predstavy priblizovat, mozes ist na konzultaciu aj inam.
vela stastia ti zelam...

bianica

Baby,
mozem vas poprosit o vas nazor,pls??? Aky silikon by ste mi odporucili...? moja predsta je aby boli uplne prirodzene, nechcem ich mat uz zvrchu a velkost take dvojky C, hm? co vy na to? okrem toho denne cvicim, takze poradte aj ci pod sval,alebo slachy,
vdaka