Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

bianca,no moj muz je taky isty a v kuse sonre ze on chce tie naspat,ale ja mu na to poviem vzdy ze vsak pockaj ked sadnu dam riadne triko a v lete bikiny bude mi cumiet iba tam,zvykne si,ale podla mna muzi preto takto reaguju to mi hovorila aj sestricka od cervena ,lebo sa boja ze ich manzelky si najdu milenca:)))))))))))))))))

bianica

A ake reakcie mate od svojich poloviciek? po opke...
Pretoze moj muz sa mi snazi nahovorit, ze mu stacia moje cici... ale oko mu zabehne po babe s riadnym vystrihom. Takze teraz sa tvari, ze sa ho opka netyka, som zvedava, co povie potom...

bianica

ninab, to je mozno tvoj pohlad, ale na fotkach pekne vidno, ze ich mas o dost vacsie, ale chapem co chces povedat.
Mne sa tvoje prsia velmi pacia, a priblizne mame rovnake, teda si mala ako ja pred opkou, no ja mam o nieco mensie, tak aj preto si myslim, ze 250ml anatomi, budu dost.

ninab

bianka ja mam mentory 250ml pod svalom s vysokym profilom, vobec mi ich to nezvacsilo do pristoru 2D ale vyplnilo, skoro vsetko mi kuka z hrude, aspon mam z nich taky dojem...su 3D.
rozumies?:)

ninab

vlasti, to mas riadne bomby! to budu stverky, nie?a poriadne!
ja mam 75C a teraz mi uz tesna neni vobec ani trochu....:(

bianica

sorry,nechtiac som odklikla pred dopisanim...

...dr ide ametystka, ale ja dr poznam uz dlhsie a je fakt sikovna. videla som ako robila mamaplastiku, vysledok bol uzasny. No aj tak pojdem este na pokec do Chirmedu, nech viem aspon ich nazor.

bianica

ninab - dakujem ti velmi pekne.
Dr. mi odporucala najprv 220ml a potom presla az na 270ml, anatomi, mentor, pod zlazu. Tym, ze chcem anatomi a cvicim, mi neda pod sval,pretoze sa moze stat, ze sa silikon otoci. Ja by som nerada isla nad 250ml. Presne ako pises ninab, chcem len vyplnit a mat ich vacsie, nie velke, este raz vdaka, si zlata.
A k tej "mojej" dr ide amety

ninab

a mozno je to aj preto, lebo nemas bradavky tak vysoko a cici blizko pri sebe, ale toto riesim aj ja...aaaaaaaaa dame pushupku.