Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

maybe,ano muz mi ho hned kupil v lekarni v novamede,a volala som dr.tak vravel ze ho mozem jest 3x5tbl,zevraj ano ze je dobry aj baby po opke tu pisali

miu miu

baby myslim ze este vam stehy nevyberie, skor vas len skontroluje alebo prelepi vydezinfikuje a dohodnete sa kedy na stehy.
Ja som sa sprchovala po tyzdni, lebo mi doktorka povedala ze sa mi to krasne spojilo a zrastlo ze mozem sa aj sprchovat a prat si podprsenku.
Ale ked mas rezypod pazuchov nechaj si to radsej zalepene, kup si detske vlhcene utierky len tak dookola si poumyvaj pod pazuchov aby si sa necitila taka spotena, ja som to tak robila ten prvy tyzden. a pockaj do kontroly a opytas sa ho. ale tie obrusky fakt pomahaju.

maybbee

tak to bude hrozné sa tak dlho nemoct riadne umyt:))
Je to dosť skoro aj podla mna na tie stehy. Možno len skontroluje či sa hojí všetko ako má. A o koľkej tam máš byt štvrtok ty?

vlasti

maybe,no ale mne sa zda skoro vyberat stehy na 10den ci nie?no s tym kupanim tie rezy podla mna nie umyvat az po vybrati stehov,podla mna by tie rany nemali prist do kontaktu s vodou kym sa nezahoja,miu miu porad,neviem.

maybbee

vlasti
no mna bolia krížie už tiež a hlavne v noci je to nekonečné...a chodíš v pohode??lebo ja ako pototo:)))
Nebolelo ta ked si si to rozopla??
Ja mám íst tiež štvrtok 14,30 a myslela som že nám bude vyberat tie stehy ale tak ktovie...
A ty si sa pýtala na kúpanie??Ja som tam totiž nato vôbec nemyslela a teraz neviem či sa môžem umývat aj na tom reze, lebo ja ho mám pod pazuchou...