Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

ninab,no mas pravdu s tym uhlom,zajtra si spravim sama foto ten moj muz nevie fotiti,lebo ja ked sa na ne pozriem sa mi zdaju dost velke fakt a to neprehanam.75D a je mi dost tesna.

ninab

jaaaaaj, sorry, ja som zmylila bianka a vlasti...no retard, sooory.
vies vlasti, to ako na kom...ja si lamem hlavy napriklad nad sweetlemon, ta zas nevyzera na 285 ci co to tam ma, vyzera to na jej tele tak na 350ml a ked sa tak divam na teba, no fakt, ved pozri montreline foto, mozno je to aj uhlom pohladu z akeho je to fotene a velkost retro mas aku?

alexy

Baby,keď ste už také odborníčky, poradíte aj mne?Kuk do galérky-poslala som tam foto na pobavenie:)Doktor mi odporúča 24O-okrúhle,pod sval. ALE je to dr.Červeň a o ňom sa tu píše,že má tendenciu dávať menšie implantáty ako je treba. O profile sme zatiaľ nehovorili.Vážim 48,meriam 164,obvod pod prsiami 71 a cez 77.Chcela by som poznať ajVáš názor na veľkosť aj profil. Ďakujem

ninab

bianka podla mna fest zalezi na vyske a ty si neni vysoka a rada sportujes, take koziska by vyzerali na tebe mozno az smiesne, podla mna max 350ml, aj tie budu na tebe bomby straaasne!
a co lekar na to..?