Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

baby mna bolelo viac prave prso az do dvoch tyzdnou po opke. potom to ustupilo. a to bolo o dost viac. lave som uz skoro necitila a prave bolelo a bolelo. ale preslo to samo. tak zrazu.

miu miu

vlasti ja som spala na boku po tyzdni, tak na vysoko aby som si cici netlacila a islo to. hned sa mi lepsie spinkavalo.
Alexy neboj vzdy to bude lepsie ako teraz. aj ja som si to hovorila. horsie to nebude len krajsie. Odporucam maximalne stredny profil u teba ale videla som velmi peeeekne aj nizky profil. ide o to co si ty predstavujes.

vlasti

maybbe,no ja uz mam fotky v galerke a rozopla som si ju len dva krat na chvilocku.mna uz bolia menej taka tupa bolest a vstavam ako som prisla z nemocnice sama aj si lahinam.ja som teraz doma samam lebo muz chodi do roboty na dlhsie cesty a maly je u nasich,tak musim byt sebesdtacna,aj som dokonca uz aj riad umyla vcera a urobila som si cop na hlave.a este si spravim kavu,napijem sa,aj ja som sa vcera s nou kupala ale len tak trosku vodicky v polosede,a riadne horucej,hrozne ma boli ten chrbat a krize,a fotil ma muz.neboj bude dobre ani sa nenazdas.aj ty ides na tu kontrolu vo stvrtok?nevies co nam tam bude robit?ci nas iba kukne?

maybbee

vlasti

no ja som si tú podprdu ešte radšej dole nedala lebo by ma asi strašne bolelo kým by som ju zapla naspet...Som sa aj kúpala s nou:)A ináč ešte stále ma to dost bolí ked chodím a doteraz nevstanem bez pomoci z postielky.A mám pocit že lavé ma bolí trochu viacej..Som čakala že to bude každým dnom boliet menej, ale je to akosi stále rovnaké už tretí den. A ty si ako na tom?? Som čítala, že ty si sa už aj fotila :))))

vlasti

MAYBBEE,
no ahoj moja no aj hej,ale dnes do rana mi brutalne opuchli a mam ich hrozne tvrde,uz druhu noc som nespala neviem si zvyknut na chrbte,a ty ako moja?pacia sa ti si s nimi spokojna a co okolie?napis vsetko,juj som rada ze si sa ozvala.

nelina

vlasti,
ten opuch,to je v poriadku,tam sa stale tvori tekutina a predsa bol to zasah do organizmu.kapsa sa vacsinou tvori ked maz implos pod zlazou,moze sa vytvorit aj po rokoch.ak mas brozuru k implantatom,tam to mas vysvetlene.predtym sa to tvorilo,ked boli impl.hladke,teraz ked su texturovane,prilnu k tkanivam a riziko je minimalne.takze sa tymto nezatazuj.so spanim na boku,to je individualne.miu s tym nemala problem myslim uz po tyzdni.ja som mesiac po a az tento tyzden sa mi na boku zacalo spavat celkom fajn.

alexy

miu miu, ďakujem za radu. Chcela by som aby vypadali, čo najprirodzenejšie.Videla si ma v galérke? Myslíš, že nízky by mi stačil, keď tam teraz takmer nič nemám?

vlasti

nelina,no presla ale musel ist do lekarne kupil mi tabletky na cmulanie acid alebo tak nejak sa volaju,lebo z tych domacich receptov mi zabralo len na chvilu.no dakujem.