Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

vlasti,
vies,ja to mam jednoduchsie,mam umyvacku riadu.ale podla mna pokial ta to neobmedzuje v pohybe a nenamaas sa,kludne mozes.ja som si na treti den fenovala vlasy,sice opatrne,ale fenovala.

nelina

miu,ty spis uz bez podprdy?ja mam zajtra mesiac od opky,v pondelok som si uz naodila sportovu podprdu,no ja v nej aj spim.

miu miu

vlasti sportovku mi doktorka povolila po 3 tyzdnoch. ale mam si retro nasadit pri vacsej zatazi, pri cviceni, behani a podobne veci. ani spat uz nemusim v retro.

miu miu

maybee nie ja mam pod prsom ale ked som sa nemohla este poriadne umyvat lebo to bolelo tak som sa vybavila s tymito utierkami a utierala som sa aspon par krat za den.

miu miu

mna doktorka na prvej kontrole odlepila, kukla, vydezinfikovala zasypala asi detskym pudrom /myslim/ povedala co mam dalej robit, natierat heparoidom cele prsia a jazvy contractupex.ze sa mozem sprsit a ked nebolia prsia tak aj spat na boku. uz ma nezalepila len sme dali nazad podprdu. a dohodli sme sa o dalsie dva tyzdne na vyberanie stehov. to bola taka rychlovka.