Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

tralgit je na predpis,ale ma 12 od.ucinok,je s postup.uvolnovanim.mna chrbat bolel asi 10 dni,ale samozrejme to bolo menej.v baleni bolo 10ks 150mg.tabliet,vyuzivala som osem.

tajka99

vlasti,
pekne ciciky, tak prirodzene vyzeraju, k tvojej postave akurat. Keby mala chuda baba 400, bolo by to mozno velke, ale tebe su ako uliate ;-)
Inak mne velmi pomohla pri spani to, ze som si podlozila hrubocizny vankus, az som skoro spala v sede. A na vecer prvy tyzden som si davala Diazepam. Spalo sa mi perfektne, sladucko, dokonca by som povedala, ze teraz, co som uz uplne bez bolesti, spim horsie - mozno deficit Diazepamu :-)))))
A co sa tyka deticiek, prve dva tyzdne som sa setrila, ale uz v pondelok, 19 den po opke, bola manzel na 3 dnovej sluzobke, takze som uz musela aj vyberat deti z postielok, aj do a z auta vykladat a nic ma neboli. Dokonca som prisla na to, ze to nie je zataz priamo na prsne svaly, skor biceps, takze sa snazim zapajat pri takychto cinnostiach skor biceps. Prsne svaly som ovela viac citila pri niektorych inych cinnostiach - utieranie kachliciek, zatvaranie okna, ci preradovanie spiatocky v aute, a pod. Takze po cca troch tyzdnoch uz v pohode beriem deti na ruky....

tajka99

caute baby,
tak uz mam stehy von, trosku to stipalo,ale dalo sa vydrzat. Konecne si vidim cici bez tych velkych leukoplastov. Juuuj, som velice spokojna, nad ocakavania. Jazvy mi znovu prelepil, ale uz len takym tenkym pasikom leukoplastu a povedal, ze ziadnu mast, ze prelepovat jazvy, aby bola koza jazvy co najviac pri sebe, lebo to nie poriadna koza, ale zatial iba sladbsia kozticka, ktora je nachylna na roztahovanie ovela viac ako normalna koza. A teda drzat ju pri sebe stiahnutu co najdlhsie je vraj nad vsetky masticky. Tak som zvedava, ale vyzera to dobre, zda sa, ze jazvy su v ryhe. To bola moja posledna obava. Kazal mi retro nosit vyssie vytiahnutu, lebo ja osm mala vraj dost koze, a kedze som bojovala proti 400-am, presvedcil ma len na 350-ky. Teraz viem, ze mozno aj 375ml som si mohla dat. Baby tych "ml" sa nebojte, ja by som uz teraz pod 300ml nesla. To sa nezda, ale ono to tak napuchnuto vyzera po opke, to je prirodzene, vsak tam napchaju vypln, na ktoru koza nie je zvyknuta. Ale po takom roku zmaknu, odpuchnu uplne a viem, ze ziadna nereagovala, ze menej, skor kazda povie, ze si mohla dat viac. Takze nerobte tu istu chybu, ako my, co to mame za sebou ;-)

nelina

vlasti,to musis prekonat,to je na tom asi to najhorsie ten chrbat!!!ked som nemohla vydrzat,cez den som si dala ibalgin a na noc som brala tralgit.

ninab

baby ako to tu ozilo, kym vas clovek precita..:)
ALEXY, pozerala som tvoje foto, suhlasim s miu maximalne ale fakt maximalne stredny profil a to uz podla mna bude vidno ze su spravene...ale zasa komu to tu vidno neni, ze?
mne vymyslela lekarka vysoky ale len na 250-kach, chcela som aby vyskusala akj vacsie ale tie mi objednavala v strednom profile (255 a 295) a pri opke sa rozhodla pre tie 250ml...
napis nam celkove miery aj vysku aj vahu a cosi ti odporucime:)