caute baby,
tak uz mam stehy von, trosku to stipalo,ale dalo sa vydrzat. Konecne si vidim cici bez tych velkych leukoplastov. Juuuj, som velice spokojna, nad ocakavania. Jazvy mi znovu prelepil, ale uz len takym tenkym pasikom leukoplastu a povedal, ze ziadnu mast, ze prelepovat jazvy, aby bola koza jazvy co najviac pri sebe, lebo to nie poriadna koza, ale zatial iba sladbsia kozticka, ktora je nachylna na roztahovanie ovela viac ako normalna koza. A teda drzat ju pri sebe stiahnutu co najdlhsie je vraj nad vsetky masticky. Tak som zvedava, ale vyzera to dobre, zda sa, ze jazvy su v ryhe. To bola moja posledna obava. Kazal mi retro nosit vyssie vytiahnutu, lebo ja osm mala vraj dost koze, a kedze som bojovala proti 400-am, presvedcil ma len na 350-ky. Teraz viem, ze mozno aj 375ml som si mohla dat. Baby tych "ml" sa nebojte, ja by som uz teraz pod 300ml nesla. To sa nezda, ale ono to tak napuchnuto vyzera po opke, to je prirodzene, vsak tam napchaju vypln, na ktoru koza nie je zvyknuta. Ale po takom roku zmaknu, odpuchnu uplne a viem, ze ziadna nereagovala, ze menej, skor kazda povie, ze si mohla dat viac. Takze nerobte tu istu chybu, ako my, co to mame za sebou ;-)