Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ninab
idem do minimalnej velkosti co mi bola odporucena a to jest 360 ml. Max som mala 410ml. A to tehotenstvo. Ja neviem, ja som ako tak zmierena s tym ze mozno bude potrebna reopka. A mozno sa budem divit a nebude. Mne sa totizto prsia velmi nemenia pri hmotnostnych zmenach a ani ked som uzivala antibaby tak sa nezmenili. Mam ich stale rovnake. A mozno ze mi v tehotenstve tym padom ani velmi nenarastu...

ninab

sakura co sa tyka tehotenstva, beriem to tak, ze alternativa A: narastu mi a ostanu vacsie (nonsens) ale v takomto pripade by mi asi max vyhovovala cela situacia alt. B: narastu a splasnu a reopka ma neminie, teda budes musiet dat vacsi implos...
ci A alebo B vychadza mi to iste, ze sa zvacsia a co bude potom boh vie...tak ci tak po tehotenstve alebo viacerych budu zasa vacsie a co keby to boli uz teraz poriadne stvorky? zasa ja mam 165cm tak neviem...

ninab

vlasti ja si pamatam, ze ma aj chrbat bolel, ale toto som nepovazovala v tvojej faze za tu hlavnu bolest, mna strasne tie modriny boleli pri kazdom pohybe aj v posteli pri zmene polohy, jednak ma ta retro tlacila na ne, jednak ma chorobne svrbeli, ominali a ked som sa pohla boleli, takze v podstate sa da povedat, ze na bolesti chrbta si ani nepamatam, ale najlepsie co je na akukolvek bolest je prespat ju, ja som spavala tyzden po opke ako male decko aj 15 hodin denne ak nie viac...

sakura

Vlasti,
ahojky. No ja som sa dnes bola u obvodneho vyzbrojit Nimesilom, Aulinom, Tralgitom a este zhanam Diazepan a Lexaurin. Chcem mat vsetko po ruke ked zacnu tie ohromne bolesti:) Ale ten Tralgit je dobry. Trosku taky oblbovak ale co je podstatne -ze pomaha:)

ninab

tajka, nelina, kedze nas skoro vsetky mindrak malych prs sprevadzal po cely zivot, je normalne, ze kazda z nas by po opke sla este aj do vacsich:)
ja keby som mala deti tak na tuto velkost (250ml) sa isto nedam nahovorit, to by som s mojimi narokmi nesla pod 350ml...
len mam z toho celkom strach, ze co sa stane v prvom tehotenstve s nimi, teda teraz mozem povedat, ze som rada, ze to nie su stvorky uz teraz, ale hlavne som rada, ze su pod svalom. co sa tyka reopky, neviem, ci sa vyplni to, co predpovedala moja doktorka, ze nebude potrebna, lebo mojej mame narastli po dvoch detoch z jednotiek stvorky a ostali jej trojky doteraz, ale mozno, ked mam pod svalom...hadam...
co myslite?

vlasti

nelina,no presne toho hada mam aj ja,ale nejak mi to nepomaha,ja uz som zufala,ja mam doma len ibalgin 600mg a mam pocit ze to malo zabera,bojim sa dalsej noci.:(

nelina

baby,plne suhlasim s tajkou.ja soms a tiez bala ml,ale nakoniec som fakt spokojna,ze som to nechala na lekara.
vlasti,mne sa tiez lepsie spalo s liekmi.pokial som si ich na noc nedala,stale som si nevedela najst polohu.pod chrbtom som mala taky vankus "hada",c som kedysi pouz.pri kojeni+navrch obycajny vankus.