Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

A SAKURA vobec si nemyslim, ze by ta to zvacsilo nejak hrozne, ja myslim, ze akurat to vyplni ten vrch a to je tu vo vacsine pripadov potrebne...

sakura

ivja
dobre su aj brusnice - take v tabletkach. Ja som mavala tiez patalie s tym ze som mala stale zapal mocoveho mechura. Teraz si musim zaklopkat -klop klop. Nejako to obdobie same od seba preslo. Mozno aj tym ze som uzivala tie brusnice..

ninab

sakura, no mas sirsi hrudnik, ale aspon nebudu na tebe tak kricat, ale zasa na druhej strane v porprsenke budes mat o 360 ml viac, tak podprsenky s nejakymi tesnymi trickami urcite rozdas!!!
vies co? ja mam 250 s vysokym, takze isli viac von z hrude ako na rozlohu a podprsenky, no 75C a 75B nie je az taky extra rozdiel, takze do niektorych 75C sa nedam a niektore tie elasticke hlavne 75B, co mi boli predtym trosku volne su teraz nabite a neni to pohodlne ale vyzera to neuveritelne sexi...len co je horsie, ze zimne bundy mam problem obliect, hlavne tie natrieskane.:)

tajka99

baby,
ja osm za slobodna mala pevne dvojky, keby mi ostali,vobec nerozmyslam o silikonoch. Ale po kazdom dietati som stratila 30% prs a mam tri dcerky. Takze nie vzdy sa po tehotenstvach prsia zvacsia, v mojom okoli je viac pripadov, kedy baby po detoch hodne schudli a z prs maju vytahane handricky ;-) Treba sa pozriet na svojich predkov a ja osm po mamine, ktora je sice vo svojich 58 kocica chuda,ale to vacsinou ide ruka v ruke s malymi prsiami. Ono vo vyssom veku je to vacsinou tak, ze bud ma zena velke kozy ale aj brucho a stehna, alebo dobry postavu ale ziadne kozy.

ninab

ivja, ja dobre poznam zapaly mocovych ciest...mala som za svoj zivot uz asi 15krat (realne cislo!!!)
mesiac ti na liecbu bude bohate stacit, obzvlast ak si to nemala v takom stadiu, ze ta palilo priserne pri cikani a nemala si krv v moci - mne ne toto stacili tak dva-tri tyzdne, ak mas iba bakterie v moci, tak urcite to stihas, len vsetky antibiotika vypapaj, lebo to ma tendeniu sa vracat casto, tak aby tie svine male (baktery)neboli rezistentnejsie nabuduce...:)

sakura

ninab
3? Ach jaj Boze, dufam ze nebudem musiet menit satnik:))) A dufam hlavne ze potom nebudem vyzerat moc velko. Mam z toho strach:((

ivja

ahoj sexi bambulky. Super, čítať, zatiaľ len závidím. Ako dobre, že už máte po. Mne dnes zistili bacily v moči.Až v pondelok dostanem antb.Dobre, že mi ešte nehrozila opka, veď by mi ju kvôli tomu preložili.Myslíte, že po mesiaci od preliečenia budem môcť plánovať operáciu?