sakura,
teraz som si pozrela tvoje foto, a poviem ti, ze ja by som na Tvojom mieste a s mojimi skusenostami uz po, volila radsej 375-410ml. Mas sirsi hrudnik a si aj dostatocne vysoka, na tebe by vyzerali super. Neboj, to nie je identicke tomu, ked si do podprdy das sacok ryze ci vody toho objemu. Ja som si dala 350, hoci som povodne ledva chcela 300, ale nastastie ma doktor a potom aj manzel presvedcili.Manzel ma inak prekvapil, lebo dovtedy sa tvaril, ze mu to vobec na mne nechyba, ale ked uz bol postaveny pred vec, tak ako spravny ekonom zareagoval, ze ak uz do toho investovat, tak poriadne ;-)) Mne uz teraz doktor vravel, ze keby mohol, tak by mi dal viac. A ja uz tiez. Moje okolie vobec nikto netusi, ze som podstupila tu opku, lebo v tricku vyzeram, ako predtym v push-upke s 20-imi vypchavkami. Vsimnu si to mozno iba ludia, co ma videli v plavkach. A samozrejme baby z Bellydance-orientalnej skupiny, pretoze tam tancujeme v kostymoch. Ale zatial fakt nikto, so susedmi uz tyzden po opke sme hrali karty a nic ;-)