Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

tajka99
mozno by som sa nechala nahovorit na 375ml. Ale na viac sa bojim. Keby to bol rozdiel len nejaky 1mm tak ok. Ja sa len bojim ze sa potom do nicoho nevpracem. Teraz mam obvod cez prsia 100. Po opke mam mat 110-111. Radsej sa teraz uskromnim a potom po detoch ked bude nutna reopka tak sa rozsupnem aj do väcsich velkosti. Teraz sa bojim. Ze co urobi aj to tehotenstvo a tak..

tajka99

sakura,
teraz som si pozrela tvoje foto, a poviem ti, ze ja by som na Tvojom mieste a s mojimi skusenostami uz po, volila radsej 375-410ml. Mas sirsi hrudnik a si aj dostatocne vysoka, na tebe by vyzerali super. Neboj, to nie je identicke tomu, ked si do podprdy das sacok ryze ci vody toho objemu. Ja som si dala 350, hoci som povodne ledva chcela 300, ale nastastie ma doktor a potom aj manzel presvedcili.Manzel ma inak prekvapil, lebo dovtedy sa tvaril, ze mu to vobec na mne nechyba, ale ked uz bol postaveny pred vec, tak ako spravny ekonom zareagoval, ze ak uz do toho investovat, tak poriadne ;-)) Mne uz teraz doktor vravel, ze keby mohol, tak by mi dal viac. A ja uz tiez. Moje okolie vobec nikto netusi, ze som podstupila tu opku, lebo v tricku vyzeram, ako predtym v push-upke s 20-imi vypchavkami. Vsimnu si to mozno iba ludia, co ma videli v plavkach. A samozrejme baby z Bellydance-orientalnej skupiny, pretoze tam tancujeme v kostymoch. Ale zatial fakt nikto, so susedmi uz tyzden po opke sme hrali karty a nic ;-)

sakura

ninab
no tak ja dufam ze to nebudu nejake bomby a ze ozaj to budu plne dvojky a mozno zaciatok trojok:)))))) Podprsenky vymenit mozem -to nevadi. Ale to oblecko - to by mi bolo fakt luto...

ninab

sakura, to heeej, ved ani ja sa ich nechystam vyhodit, ale teraz ked akurat mrazy udreli a este mi neni prijemne ich mat stlacene, som bola nutena si kupit este jednu...a podprsenky ako vravim, pokial ste prsia nemenili o tri cisla, tak aj tie stare sa na intimne chvilky a do peknych triciek mozu hodit, sice nebudu ako uliate ale sexi rozhodne o to viac budu..(ja mam z dvojok trojky, takze da sa)..

ivja

ninab, už si odborníčka na zápaly MM, nezávidím.Ja mám "len"tie bacily, bolesti brucha a pocit opuchu keď cikám.ozaj, skúšala si naparovať si ritku :-)nad vyvarenou petržlenovou vňaťou a aj piť ju?Odporúčam, dobre to tam dole uvoľňuje-

sakura

ninab
ved toho sa bojim. Mam dobre znackove bundy co som si kupila minuly rok. Tresklo by ma keby sa do nich uz neobleciem. No mozno po opke ich nezapnem ale ked si sadnu tak snad hej. Ja nemam chut kupovat nove. Minuly rok som si tak pekne dopriala....Ale ved na jar planujem lipo. Tak to sadielko zo mna vysaju a potom nebudem musiet na buducu zimu nic menit:))))))