Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

ametystka ja neviem, ja mam vysoky ale mensie, oni su plnsie popredu ale nizsie do vysky tym padom tym padom, ked tazko to budem posudzovat, ked ani nepoznam tvoje predstavy, ak chces napis, ktore z galerky si tak najviac na sebe vies predstavit, ktore by si chcela...:)

ninab

liva, posielala som ti foto, tak daj vediet, ci dosli, lebo mi stale vyhadzuje, ze to je moc velka priloha ci co...dakujem

ninab

tajka, akoze ja vobec nemozem uverit, ze su gulate, fakt vyzeraju z gulatych, co som videla najprirodzenejsie, tak anatomicky, mozno na tej poslednej fotke zo spodu, by som zavahala, ale na ostatnych by som prisahala, ze su anatomicke, to moje vyzeraju gulatejsie a su to anatomy...:)

ametystka

tajka99,

mrkla som tvoje ešte horúce fotky :) nevidno, že je to okrúhly implantát, pekné cicy máš, blednem závisťou...celkom ti už ide aj odborné poradenstvo, ohľadom veľkosti a profilu, čo povieš na mňa? budem mať 275, ale vysoký profil, bojím sa, ako to bude vyzerať, dr. mi stredný nechcela dať, že nebudem spokojná...nemala som predsa len na ňom trvať ?

sakura,
ty si mala ísť 8. decembra, prečo si to odvolala?

evičiatko7,

mňa to čaká v pondelok, bojím sa príšerne... ráno už o pol piatej nemôžem spať, jesť mi nechutí, snažím sa na to nemyslieť, ale to sa nedá...a bolesť? no hej, však čítaj, každú to bolí, ale každá to prežije :)

ivja,
kúp si čučoriedkový čaj, resp. Urinal, to je tiež z čučoriedok. skús aj čaj z myšieho chvosta. ja som mala predoperačné tento týždeň, tŕpla som, že výsledky nebudú dobré, lebo ma trocha pichal vaječník, ale je to ok.

tajka99

inak ja som povyhadzovala jedine podprdy (teda posunula mamine, nech je sexica, he, he) ale inak nosim vsetko, co predtym. Ja som si totiz predtym hodne vypchavala podprdu, kedze som uz davno planovala operaciu, tak som nechcela, aby to bol taky viditelny rozdiel :-)))

tajka99

a ja som akurat poslala Livke fotecky po vybrati stehov a konecne odlepeni tych leukoplastov. Taka som bola nedockava,ze som si este ani nestihla umyt tie cmuhy od leukoplastov, co som musela tri tyzdne nosit. Dnes konecne sprcha!!!!!!!