Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ninab
uz prestalo. Ale takto mi este netieklo. Dufam ze to nic nebolo. Ale spomeniem to v pondelok anesteziologicke -mozno mi bude musiet potom nieco primiesat do toho mojho uspavajuceho koktailu:) No zrusila som preto lebo mi akurat vtedy vychadzali kramuse a moc sa mi nepozdavalo co mi navrhol - implos myslim:)

ninab

sakura a mozem sa spytat preco si zrusila opku u cervena? ten nos, tuto na povery moc never, lebo ti zacne sibat den pred opkou:) a nemas si ako zmerat tlak? a tecie moc este?

ametystka

sakura,
aha, chápem, odtrpíme si to teda naraz :)

baby, recept na tralgit mi v nemocnici nedajú? musím si ho zohnať cez obvodnú? som sa dr. zabudla na to spýtať.

ninab

ametystka, to je fakt sweet ma ciste anatomy, toto sa z gulatymi dosiahnut neda a neskusis este niekoho ineho? ja som myslela, ze to predtym si pisala o anatomoch, ale ked si teraz predstavujem gulate na tebe, to skor ako miu bude vysledok podla mna len mensie ale viec z hrude, miu ma stredny. a samozrejme jedine pod sval, ci?

sakura

ninab
praveze nemam mat z coho. Toto sa mi uz tak davno nestalo. Hadam pred 10 rokmi. A to preto lebo som bola dnes na pokec u anesteziologicky a prave na toto sa ma pytala. Ze ci mi netekava krv z nosa. Nechapem to. Este ma z tej opky nechyta ziadna panika a ani nic. Praveze som kludna. Tak kurnik co sa deje?

ametystka

sakura, prepáč, ja som tu dakde vzadu čítala, že si zrušila op. takže ôsmeho ideš tiež?

ninab,

čo sa mne páči a čo by som chcela je jedna vec a čo sa dá dosiahnuť s mojím biednym základom je vec druhá... páčia sa mi prsia sweetlemon /ona bola pred op podobná ako ja, ale mala väčšie/ tá ma však anatómy, a moja dr. bola jednoznačne za okrúhle. ja som z toho pako, podľa čoho sa tí dr. rozhodujú... ona mi tvrdila, že stredný profil by bol na mne plochý, takže tak.
fotky skús poslať postupne, som zvedavá ako ti to sluší v podpire. jaaaj, kedy sa už ja tak budem "prsiť"