ametystka,
ja som za co najvacsie, ty sa furt obavas, ze sa ti tam vela nezmesti, ale nie si tu ani zdaleka najplochejsia, vobec to nie je take strasne ;-) Dokonca mas velikanske dve vyhody, ktore ma maloktora babenka.
1.) Prsicka mas super blizko pri sebe a mam pocit,z e aj sval je dostatocne velky, takze mas nadej na krasny jarcok, co ma maloktora. Myslim, ze nebudes mat ako miu, ona mala uz pred opkou prsia od seba dalej.
2.) Mas malinke bradavky, a to vyzera velmi dobre na akychkolvek prsiach, a aj velke prsia to opticky zmensuje. Pretoze ja mam napr. bradavky vacsie, a mozno preto vyzeraju moje cici tak rozlahlejsie.
Myslim,ze vysokeho profilu sa nemusis bat, dala ti ho asi kvoli prepadnutemu hrudnicku, co je velmi mudry krok, mne osobne sa nepacia hoci velke gule, ale vpadnute do hrudnika. Dostanu sa ti viac do priestoru. Akurat tu velkost neviem posudit, ja som vzdy za co najvacsie (uz po vlastnej skusenosti). Ale tu je dolezite, ci mas dost koze, lebo ak nie, tak by to mohlo byt velmi napnute a teda aj bolestivejsie po operacii. Ja som mala vela koze, mne chytil bradavku a tak ju zdvihol (fuj, strasne neprijemne to pre mna bolo, nemam rada taky priamy tah bradavky), ako sa len dalo a meral centimetrom vzdialenost odbradavky po spodnu ryhu. A vtedy prekvapeny bol, kolko mam koze, hned zmenil, ze len 300ml by bolo velmi malo. Tak neviem, ci ti nieco take merali?