Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

ametystka,
pozri si inak album "mona4" myslim, ze je najblizsie tvojmu pripadu, ma tiez vysoky profil a podobne cici pred op (akurat trochu mensie)...

tajka99

ametystka,
ja som za co najvacsie, ty sa furt obavas, ze sa ti tam vela nezmesti, ale nie si tu ani zdaleka najplochejsia, vobec to nie je take strasne ;-) Dokonca mas velikanske dve vyhody, ktore ma maloktora babenka.
1.) Prsicka mas super blizko pri sebe a mam pocit,z e aj sval je dostatocne velky, takze mas nadej na krasny jarcok, co ma maloktora. Myslim, ze nebudes mat ako miu, ona mala uz pred opkou prsia od seba dalej.
2.) Mas malinke bradavky, a to vyzera velmi dobre na akychkolvek prsiach, a aj velke prsia to opticky zmensuje. Pretoze ja mam napr. bradavky vacsie, a mozno preto vyzeraju moje cici tak rozlahlejsie.
Myslim,ze vysokeho profilu sa nemusis bat, dala ti ho asi kvoli prepadnutemu hrudnicku, co je velmi mudry krok, mne osobne sa nepacia hoci velke gule, ale vpadnute do hrudnika. Dostanu sa ti viac do priestoru. Akurat tu velkost neviem posudit, ja som vzdy za co najvacsie (uz po vlastnej skusenosti). Ale tu je dolezite, ci mas dost koze, lebo ak nie, tak by to mohlo byt velmi napnute a teda aj bolestivejsie po operacii. Ja som mala vela koze, mne chytil bradavku a tak ju zdvihol (fuj, strasne neprijemne to pre mna bolo, nemam rada taky priamy tah bradavky), ako sa len dalo a meral centimetrom vzdialenost odbradavky po spodnu ryhu. A vtedy prekvapeny bol, kolko mam koze, hned zmenil, ze len 300ml by bolo velmi malo. Tak neviem, ci ti nieco take merali?

sakura

ametystka
ja som este v pohode. Mozno je to tym ze doktor mi pripada super, dnes som bola na pokec u tej anesteziologicky a bola perfektna -sme sa nasmialy a este som tam stretla babenku co ide na opku predomnou. Takze zatial fakt len dobry pocit:)

sakura

ametystka
ja som blazon do liekov. Ja si fakt mozem otvorit lekaren:))))))) Mam doma skoro vsetko. Fakt,niekedy si pripadam ako idiot. A tych vitaminov a blbosti k tomu. Mam rada vitaminy z Fin clubu. Su dobreeee:)) A este mam uchylku na pyzama:))))

sakura

ninab
ani nehovor ze by mi to zrusili. Dam si ako nahradu kapicku cerveneho vinka:)))))))) No, ja mam prsnik siroky 13 cm a on mi navrhol gulaty implos s velmi vysokym profilom o sirke nejakych 11 cm. Tak som si to nevedela na sebe predstavit...Neviem, mala som taky vnutorny pocit ze to nebude dobre. Ze to bude ako dve pyramidy uprostred puste..

ametystka

sakura,
no ty máš výbavu, už len lekáreň si otvoriť:)) čo sa týka tlaku, vyšší tlak nie je kontraindikácia pre op, ja mám taký zvýšený, užívam lozap, anesteziologička ma uisťovala, že oni tlak ustrážia...že na to sú tam

ametystka

ninab,
hej, ide to pod sval...teraz už skutočne neviem, či som ju mala poslúchnuť, ale vtedy mi to pripadalo ok, ukázala mi fotky, veľmi podobné prsia ako moje poriešené s okrúhlym impl. s vysokým profilom a mne sa to páčilo. tak uvidíme, k inej dr.už nejdem, kocky sú hodené, imploše zaplatené, idem k nej...

ninab

aky ti navrhoval, maly? baby tu o nom pisali, ze radsej dava tie mensie...
urcite to aspon spomen, myslim, ze keby ti nenamerala zrovna 160/100 tlak, tak sa nic preco by sa opka nemala konat nedeje..

sakura

ametystka
ach ano. Dufam ze to utrpenie nebude dlhe:) Tralgit mi dal obvodak. Poistila som to este Nimesilom a Aulinom. A potom este Diazepan a Lexaurin. Chcem byt na vsetko pripravena:) A uz mas aj bobky? :)))))))