baby,ale ste toho od vcera popisali,nestiham citat.
sakura,
ja som davnejsie pisala,ze tiez mam siroky hrudnik-pred op pod prsiami 80,teraz 78,cez prsia 90,teraz 95 cm.tesne po opke som mala rovnu 100-vku.tiez som si myslela,ze budem vyzerat ako guliarka a nic neobleciem.ides k Trskovi,DOVERUJ MU!!uvidis,da ti to najlepsie k tvojej postave.ja mam tych 395 ml,teraz sa uz krasne ukladaju do sirky,cize nie su extra vystupene a tak ako som sa bala,ze budu vytrcat do stran,som milo prekvapena,ze nie..krasne mi vyplnili hrudnik a mam rovnaky pomer medzi bokmi a hrudou.urcite pri opke bude mat viac velkosti implosov a co ti bude sediet najlepsie,to ti da.pokial si si samozrejme za kazdu cenu nepresadila svoje.obleciem vsetko,co pred opkou,bundy,tricka,vsetko mam tiez na telo a skor to vyzera este viac sexi.akurat plavky,kt.som kupila v lete, som musela venovat kamoske.na sebe vidim,ze keby som mala mensie,tak by to uz nebolo ono.myslim,ze tebe da ten isty typ aj profil implantatov ako mne.pokial ti bude navrhovat aj tu istu velkost,urcite chod do nej.ja som tiez povodne chcela to minimum 350,aj ich na sale mal.