sakura,
tak uz sa ti to blizi baba, budem drzat palceky. Ja mam v pondelok vysledky z predoperacnych, tak sa modlim nech vyjdu. Kedy ta objednala Dr. Valachova, popoludni al. rano? Pojdem k nej v priebehu bud. tyzdna.
Inak rada pre kocky kt. mate pred a idete na predoperacne k internistovi - bezne sa plati za predop. na esteticku operaciu 500Sk + vas este rozhanaju po mikrobiologii a tam zase platite atd. Mne napisala moja dr. inu diagnozu, neplatila som vobec nic, nikam nemusim chodit a vysledky poslu priamo k nej. A to vobec nie som jej znama, navrhla mi to sama, takze super, usetrila mi cas aj peniazky:-))
ninab,
ja som si taktiez myslela, ze po porode sa presne udeje to iste co s mojou maminou - teda bola plocha pred a po mne jej zostali krasne prsia doteraz. No zial zazraky sa nekonali, je to este horsie ako pred a to ona mala len mna a ja som rodila dvakrat, takze na toto sa spoliehat neda.
tajka,
gratulujem ku krasnym prskam, uplne inak ukazu teraz tie fotecky ako ked si ich mala prelepene. Vyzerali take spicaky, no tieto posledne fotky co si pridala, vazne krasa.