Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

babydoll
tak to je v pohode. Cakala som nejaku väcsiu palku. A kolko ta to cele bude stat? Uz si aj platila zalohu?

sakura

babydoll
ja to nechavam na Trsku. Ten pri opke uvidi ze co a ako. Mozno sa zobudim aj so 410ml:)))))) Ale nie, robim si srandu. Ale plne mu dôverujem tak to vsetko nechavam na nom.....

sakura

babydoll
aj mne to pride tak akurat. Ja si priplacam jednu noc. Nechce sa mi s tymi drenami trepat domov a potom spät. teraz ma napadlo ze vlastne ani neviem kolko sa za to plati:))))))

babydoll

sakura,
mne 325ml, tak uvidime, mne sa uz tato velkost zda moc, no 360ml pre teba bude podla mna akurat, mas obvod odo mna vacsi aj sirku chrbta, aspon podla fotky, takze to budes mat super. Ides na druhy den domov, ci priplacas dalsiu noc?

vlasti

miu miu,tak dik za info,myslis ze vadi ked si normalne ucesem vlasy a urobim si cop,zo dna na den sa mi daju tie ruky dat vysie

sakura

babydoll
neboj sa. Pojdes od tej doktorky vysmiata ako leco:))Fakt je prijemna. No mne tam ide narvat 360ml anatom. A tebe?

babydoll

sakura,
ja mam az tyzden po tebe a bojim sa uz teraz aj za teba:-))) ale som zvedava na tu doktorku, baby pisu ze je super, tak nam hadam namiesa ten najlepsi drink po ktorom nebudu ziadne vracaky a veci podobne. Kolko ml ti bude Trska davat? Mozno si to uz pisala, no tak sa tu vo velkom o tych ml keca, ze nestiham sledovat.

senties,
no ako sa mas? Prska odpuchli, hadam to nebolo nic vazne a citis sa uz omnoho lepsie.

vlasti

dakujem,tak teda pojdem cerstvy vzduch mi prospeje,a fajcis ci nie?lebo ja si obcas ku kave vonku s kamoskou dam myslis ze to bude teraz vhodne ci nie?