Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

sakura,
mne dali nejaku tabletku,ale necitila som ziadnu zmenu.az na sale mi pichli uz uspavacku.
ked som bola pred dvoma rokmi na krc.zilu,tiez mi dali na izbe tabletku a po nej som sa citila oblbnuta,musela som si lahnut.asi mi to pri prskach hned neucinkovalo,lebo ako mi ju dali,asi za 5 minut ma uz aj brali na sal.

sakura

babydoll
no aj ja som tak isto platila tu zalohu -11.600 sk a pred opkou zaplatim este 70.000.

Nelina
no ved to. Ja nebudem mat byt s kym doma. Tak radsej zostanem v nemocnici.

miu miu

baby to ja som chcela rychlo vypadnut. doma mi je lepsie. urcite. aj ked to tam bolo pekne, vsetci mili ale ja sa citim doma naj. a to ze som sa nemohla prechadzat ma zabijalo. strasne som sa tesila domkov.
a mimochodom mne naladovku nedavali.

nelina

sakura,
urcite robis dobre,ja som sa na druhy den este necitila na to,ist domov.budes tam mat urcite dobru starostlivost a hlavne ked sa nebudes citit dobre,daju ti injekciu od bolesti a zaspinkas..po prvy krat som sa citila tak,ze by som kludne zostala aj dlhsie.ja tiez nemusim nemocnice.

babydoll

zalohu som platila vkladom na ucet 11.600Sk a ostatne /69000/asi az v den opky, v papieroch je, ze doplatit ked pojdem na predoperacne vysetrenie na ARO. Ty kolko a kedy platis?

sakura

nelina
nevies ako je to tam s naladovkou? V papieroch mam napisane ze ju dostanem. Budem z toho osprostena alebo zaspim? Ja som v zivote nebola na ziadnej operacii. Tak neviem co sa bude diat...

sakura

nelina
ahojky. Tak to je v pohode. Neviem preco som si myslela ze to bude viac. To sa mi ozaj za tu cenu neoplati chodi hore dole. A neviem co by som sama doma s tym robila. Takto nech sa tam pekne o mna postaraju:)))))) A je mi to aj take sympatickejsie zostat po opke 2 dni v nemocnici. Sice nemocnice nemusim ale keby nastali nebodaj nejake komplikacie tak mi tam pomozu urcite lepsie ako ja doma sama sebe...

miu miu

vlasti pokial nepocitujes bolest a tah alebo co tak mozes. pomaly a nezne ale mozes. radsej sa nikam neponahlat. ja uz som robila skoro vsetky bezne veci. iba niekedy ked som chcela ale dokazala som vsetko tak som sa az tak nenechavala obskakovat. snazila som sa sama. ale iba do tej hranice aby to nebolelo.