Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

sakura,
ja presne neviem kolko trvala operacia,ale zobudila som sa az vecer o siestej.akurat na chvilu som sa prebrala,ked ma prenasali na aro.ja som myslela,ze opka trva max.1-2 hodiny.asi je to fakt individualne

sakura

Nelina,
no ja som sa pytala anesteziologicky ze kolko bude trvat opka. A ona ze 3 hodiny. Az mi padla sanka. A ja ze to bude trvat ale hodinku. Ale ze pan doktor Trska je velmi dôsledny ze on sa tam ihruska aby to bolo tip top. No tak som zvedava co tam vycaruje mne:)))))))))))
No s tym upratovanim - ja som taky medvedik cistotny. Verim tomu ze ked pridem domov prve co chytim do ruky bude handra a aspon pre ten pocit brebehnem aspon po stole. A to s tym sprchovanim. Tak ja asi umrem. Ale uz som si zadovazila vlhcene utierocky urcene pre vsetky miesta na tele:)))))))))))))))
Ja sa tu inac chystam ako dilina, aj tabletky od bolesti aj obrusky, vsetko luxujem a na potvoru dostanem v pondelok kramuse. To by ma asi porazilo:((((

ninab

babydoll, ja nevravim, ze sa na to da spoliehat, ale lepsie ako sa spoliehat, ze mi nenarastie nic a potom sa naplnia a sfuknu a budem potrebovat 6-ky aby to nejak vyzeralo -lebo teraz neviem co zo sebou a dala by som si 400ml ako 24-rocne bezdetne 165cm dievca. je mi jasne, ze sa moze stat ze reopka bude musiet byt, alebo aj nebude (to su alternativy) len nechcem aby konecne cislo mojich prs boli megy neskutocne s ktorymi budem musiet chodit po svete..take prsia sa mi az nepacia, najvacsie by som brala velke stvorky, male ale fakt malicke 5-ky (aj to uz je az az na 165cm) a to uz ked budem mat 100% istotu, ze sa menit nijako nebudu (tehotenstva, antikoncepcia..):)
ty mas deti?

nelina

sakura,
ja som tiez 140 ks od Blavy,presnejsie z Puchova.ja som tiez tak isla,mala som tam byt o 11.00.,hodinu pred opkou.predo mnou robil dievcinu zo Ziliny.aj eby si nespala,tam si pospinkas.ja som tiez den pred tym vsetko vyluxovala,aby som mala pokoj a aby som sa zamestnala.

sakura

Nelina
byvam ale 140 km od Blavy. Idem tam v pondelok rano okolo 7:30. Mam tam byt okolo 10 - 10:30. V pondelok ide robit mna a este jednu babu. Ona ide prva. Asi preto ze je z BA. Nie asi ale urcite. Trska mi povedal ze ja byvam daleko tak aby som nemusela zavcasu stavat. On asi ani len netusi ze mozno nebudem ani spat:))))))) Ale fakt, zatial vsetko v pohode.Este nestresujem. Glancujem cely byt lebo potom nebudem moct. Potom uz len budem lehnit na gauci - teda sediet:))))))) a cumet do telky:)

nelina

sakura,
nebojkaj,pojde to velmi rychlo.asi co sme uz boli v narkoze,to mame jednoduchsie,uz tie pocity pozname.ale uvidis,pred tym je to prijemnejsie ako potom ked sa zobudis a ked budes mat okolo seba prijemny personal,tak sa ukludnis.ides uz v pondelok ze?kolko km byvas od Blavy?

sakura

baby. Ja uz som chcela vyjednavat ci mi tu tabletku nemozu dat domov. Ze ju uzijem niekde pred Blavou.:)))))))))) Ale som sa potom uvedomila.:))))))) Nelina ona asi za 5 minut nestihne zabrat....