Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

s druhymi implosmi co sa robi neviem, ale urcite sa vratia spat, to mi hovorila ta dealerka z firmi mentor, lebo som sa jej pytala, ci bude chciet aj nieco za tie druhe a ona povedala, ze ziadnu zalohu, lebo sa hned vratia a kto ich pripravuje pre dalsie dievca ja neviem, ale povedala by som ze firma:)???neviem fakt neviem...

ninab

neviem, co tam tak dlho robili, ale postup mi vopred vysvetlila asi takto: (torsku sa do mediciny rozumiem, ale toto nechapem vobec!!!) ze najskor ma uspia a potom si pripravia operacne pole, potom ked sa dostanu "pod" tak budu preparovat nejaku kapsu ci co- nechapem vobec, ale toto malo trvat 50 min, potom, ze si vypreparuju implose, ja neviem, co to tam s nimi robia, mozno este dodatocne nejak dezinfikuju alebo sterilizuju, ja neviem, samozrejme skusaju, ja som mala az tri na sale a potom asi zosiju sval a dodatocne kozu...
moc som sa do toho nechcela rypat, ale v martine robia vsetko nejak zvlastne, takze potom, taka otupena riadnym strachom, som to uz neriesila...

nelina

tajka,
aj ja som uz nad tym rozmyslala,ci ich tam daju aj fyzicky.podla mna doktori to uz maju v oku a tak ako pises,len ich prirovnaju zvrchu a vacsinou uz aj tak vopred vedia ake ti daju.ale tiez by ma to celkom zaujimalo,aj ked v brozurach pisu,ze pouzity implantat sa nesmie opat pouzit.takze neviem.

tajka99

ja si myslim,z e oni ich fyzicky tam nevlozia, len sa im ovela lahsie rozhoduje na sale, ked to tam uz rozrezu a vidia vnutro, ake mame predispozicie, ako su tvarovane svaly, a pod. Mne doktor spominal,z e nevedia vopred, ci sa podari jarcok, to sa podari malokedy, podla dispozicie svalstva, ale ze sa snazia narezat ten sval, ako len mozu. Co ale nema vplyv na pooperacnu bolest, lebo ja ich nemam nejak od seba a ta bolest bola mala a hlavne kratkodoba. Ja osm mohla zdvohnut ruky od prveho dna, uz som siahala do hornej policky po med pre deti do cajika....upss, musim utekat po baby do skolky...see you later :-)

sakura

ninab
tolko? co tam s tebou robili? Ja som bola fakt v tom ze to netrva dlho. Ono asi to skusanie implosov zaberie urcite dost casu. Teraz ma napadlo. Oni tie implose napr. ktore skusali potom vydenzifikuju a daju druhej babe? No urcite ich nevyhodia:))

ninab

baby moja opka tiez ze vraj trvala 2hod 20 min...neviem, co im tolko trvalo, mozno, ze skusali aj tie druhe implose...

tajka99

Cayte babulky,
bola som an angline, takze az teraz reagujem, dakujem za pochvaly, ste zlate :-DDD Je to fakt rozdiel, ja som bola spokojna, ked som ich videla prelepene, ale v kutiku duse som trosku lutovala, ze som si mohla dat vacsie, aby boli okruhlejsie, ale potom som sa na ne zadivala a odmyslela si tie lukoplasty, pretoze oni zakryvaju cca 1/4 prs, a uvedomila som si, ze to bude vyzerat asi dobre. No a teraz som z nich uzasnuta,joooooj, vsetkym vam prajem taku spokojnost. Jasne, ze ako spravna zena ;-) budem stale asi spekulovat, ale teraz je to akurat. Inak cim vacsie prsia, tym viac pridavaju na veku, bacha na to. Samozrejme hovorim uz o takych 4,5-kach a o starsich babach ako 20. Moj doktor Magdo mi pripadal perfekcionalista, dlho premeriaval a som presvedcena, ze v Chirmede su jedni z najlepsich, podla toho, co citam. Este aj Trskova praca sa mi velice lubi aj Jezovita je mozno super, len mne by prekazal ten jej pristup. Ja som sa velmi bala, ci v KE budu vediet robit plastiku (predtym som 5 rokov byvala v BA. Ale teraz viem, ze v Chirmede mi navrhovali uplne idealne 375-400ml, ja som sa vsak bala, dovolila som len 350ml, co je teraz pekne, ale casom to samozrejme klesne a mierne aj zmensi objem. Aj doktor mi povedal, ze kedze som mala vela koze, mam co najdlehsie nosit retro a co najvyssie vytiahnutu, aby sa ten implos "prilepil" v spravnej polohe. Ja keby som mohla vratit cas, idem len tam a len tak, ze na sale si doktor vyberie z viacerych velkosti implosov a posudi, ktory. To je podla mna najsalamunovskejsie (ha,ha) riesenie.
Sorry, ze tolko taram, ja som furt pisala aj 10 stranove listy ;-)

sakura

Nelina
no ved aj ja som myslela ze 1-2 hodiny. ved mi nejde robit modelaciu. Alebo ze by mi nieco uslo?:)))) Mozno ze to ona myslela aj tie ritualy k tomu -kreslenie a tak...