Cayte babulky,
bola som an angline, takze az teraz reagujem, dakujem za pochvaly, ste zlate :-DDD Je to fakt rozdiel, ja som bola spokojna, ked som ich videla prelepene, ale v kutiku duse som trosku lutovala, ze som si mohla dat vacsie, aby boli okruhlejsie, ale potom som sa na ne zadivala a odmyslela si tie lukoplasty, pretoze oni zakryvaju cca 1/4 prs, a uvedomila som si, ze to bude vyzerat asi dobre. No a teraz som z nich uzasnuta,joooooj, vsetkym vam prajem taku spokojnost. Jasne, ze ako spravna zena ;-) budem stale asi spekulovat, ale teraz je to akurat. Inak cim vacsie prsia, tym viac pridavaju na veku, bacha na to. Samozrejme hovorim uz o takych 4,5-kach a o starsich babach ako 20. Moj doktor Magdo mi pripadal perfekcionalista, dlho premeriaval a som presvedcena, ze v Chirmede su jedni z najlepsich, podla toho, co citam. Este aj Trskova praca sa mi velice lubi aj Jezovita je mozno super, len mne by prekazal ten jej pristup. Ja som sa velmi bala, ci v KE budu vediet robit plastiku (predtym som 5 rokov byvala v BA. Ale teraz viem, ze v Chirmede mi navrhovali uplne idealne 375-400ml, ja som sa vsak bala, dovolila som len 350ml, co je teraz pekne, ale casom to samozrejme klesne a mierne aj zmensi objem. Aj doktor mi povedal, ze kedze som mala vela koze, mam co najdlehsie nosit retro a co najvyssie vytiahnutu, aby sa ten implos "prilepil" v spravnej polohe. Ja keby som mohla vratit cas, idem len tam a len tak, ze na sale si doktor vyberie z viacerych velkosti implosov a posudi, ktory. To je podla mna najsalamunovskejsie (ha,ha) riesenie.
Sorry, ze tolko taram, ja som furt pisala aj 10 stranove listy ;-)