Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

inaitka je to na jojke, daj si archiv relacii a chod na 7aprila a najdi si crepiny s hviezdickou. a spusti sa ti relacia a pokracovanie je 14 aprila.

nelina

baby,
aj tak si myslim,ze aj ak maju viac velkosti implosov na sale,idu na istotu.mne trskahned povedal,ze je presvedceny o tom,ze pojde do tych 395-tiek,ale pre istotu mal aj dvoje mensie.mozno sa trochu bal mojej elasticity koze na pravom prsku,co som pisala,ze bola mensia o 1,5 cm oproti lavemu a bal sa,ci to bude stacit na prekrytie implosa.preto asi mam stale necitlivu pravu bradavku.

miu miu

sakura to si nemoze dovolit pchat do teba daco co neni stopercentne.

ninab ty si nepozerala na jojke tu opku v crepinach? ved tam to bolo presne ako sa to robi. ked tak si to kukni a budes vediet presne co sa tam s tebou dialo.

sakura

baby to ma len tak napadlo. Ja som si myslela ze ich tam normalne vlozia. Lenze co potom? Presne ako pise Nelina ze pouzity implos sa nesmie uz vlozit. Ze by mali nejake skusobne? A tie stale dezinfikovali? No neviem.....

ninab

nelina, ono to je jedno v podstate, lebo ked ich uz vyberu z hermeticky uzavreteho obalu, tak ich musia znovu sterilizovat pred pouzitim, takze je jedno ci ich skusia "do" baby alebo len "na"...