Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

su tam aj 75B aj 75C ktore som nenosila (iba snivala ze hadam raz) a tu ciernu necipkovu som stihla dostat teraz prednedavnom na narodky, je to nad nimi napisane, niektore 75B su tesnejsie, ale nechame na intimne chvilky;)

ninab

ivja a to ja tvrdim, ze ta opka sa mi zda celkom v pohode...na praxi v skole som asistovala pri inych opkach a toto vyzera aspon na tej jojke tak nevinne, ale stale nechapem, preco tu niektorym trvala tak pekelne dlho:(

miu miu

no nina ved tebe su vsetky podprdy dobre. a to predpokladam ze mas vsetko stare podprdy este z pred operacie. ale asi ich mas plnsie. pekne pekne, a neni ti vidiet jazvicky, tak by to malo byt ok. nie?

ninab

miu aj ty mas ten problem? ja ich nedam k sebe ani za boha, mozno je to aj tym, ze ja ich mam teda dost od seba, vidis, pri tejto myslienke mozno lutujem, ze som nemohla mat aspon 350ml, ale treba si vzdy zhodnotit pro a proti....myslite, ze ich dam kusok k sebe po case mozno???

ninab

liva dakujem ti velmi za pridanie do galerky aj ze si to nedoplietla, lebo ked si citam, co za mail som ti poslala, ani boh sa v tych velkostiach nevyzna:)

ninab

jasne ze som videla "crepiny s luciou" asi 200krat aj som veeelmi dlhu dobu bola v tom, ze v narkoze budem tak do hodiny, ja fakt kocky nechapem, co tam so mnou 2,20hod robili,mimochodom to som sa dozvedela az na prijme v pondelok 17. v martine, ale podla opisu lekarky co ma operovala sa tie postupy operacie asi dost odlisuju od crepin (tato relacia ma vnutorne velmi ukludnovala,ze to neni az take hrozne, mozno keby som bola videla opku na plastike v mt tak nejdem ani za boha do toho- ved 2hod20min-to co???) ja neviem...

ivja

dievčence, ja som videla na joj-ke až teraz tú operáciúúúúúúúúúúúúúúú.Auuuu.teda vám poviem, keď jej impl.pchal cez tú malú dierku, až sa mi chlpy zježili.Bolo to nepríjemné, ale nech.Prežijeme.