Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

to si buď ninab istá, že by si si to v budúcnosti vážila. veď ja ich mám sviňuchy pomaly už prilepené k hrudníku- nie len ovisnuté:-)))

ninab

no vsak to som ja nevedela, ze sa to ma tak skoro, nevadi, sice mozno by sa este krajsie zrastli, ale aj tak co mi bolo do placu pred styrmi dnami je mi teraz do smiechu-vyzeraju, akoby som sa rezla so ziletkou-uuuplne take dve ciarecky este ruzove...kedysi sa tu nejaka kocka pytala, ze nema frajera a ze by chcela, aby si to nejaky jej buduci objav nevsimol skrz jazvy...podla mna tak za rok to nebude absolutne vidno a este menej ked to mate v podprsnej ryhe (lebo ja to mam kusocek pod, mozno keby mi tie cici troska ovisli, tak je to akurat)ja neviem, co stoja ako blbe! (xixixi mozno v buducnosti si to budem vazit:)))))

miu miu

nina aj mna to tak zvlastne bolka alebo taha alebo ako to mam opisat ke ich chcem stlacit. tak to radsej nesilim. Inak ved ja som ti pisala ze ten heparoid som ja mala pouzivat na vele prsia okrem jaziev aby mi opuch lahsie opadal a na jazvy contractubex. aby sa pekne hojili a odcerveneli. ja som ten contractubex mala pouzivat uz ked som mala este stehy. to jest od tyzdne po operacii.

ninab

a miu tie jazvy... tak ma teraz dobre pocuvajte baby: TEN CONTRACTUBEX JE ZAAAAAAAAAZRAK HOTOVY, fakt!!dobre ze som si nechala poradit! ako moja lekarka mi radila heparoid, aj by som ju pocuvla, keby sa na mna pani mgr. v lekarni nepozrela, ze: "heparoid, na jazvy?"heparoid mi mala dat asi na tie hematomy ja by som povedala...ci?
z toho "tubexu" (v utorok mi stychy vyberali)mam ich uplne take zcelene, neviem, ci sa to az teraz zacalo tak hojit, ale je to velmi poznat, ani zdaleka su neni ako na fotkach, este poskam do utorku, nech uplynie 7dni od vyberani stychov a poslem nove foto jaziev...

ninab

hadam pojdu, to by aj tie podprdky boli aj vyzerali hned lepsie...inak snazila som sa troska im pomoct k sebe a ma to tak zvlastne boli aj teba?