Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

liva nie je asi pri pc, lebo som nič do pošty ešte nedostala, alebo sú tie moje ciciky také hrozné, že to ani cez mail neprešlo:)))))

ametystka

ninab,
pekná kolekcia podpiriek, ešte krajší ich obsah :)
náladovka je injekcia, keď bol môj syn malý a vyberali mu mandle, dostal náladovku, po ktorej sa bezdôvodne rehotal a padal z noh.
nevedela som, že je na to aj tabletka, každopádne si nejaké oblbovadlo vypýtam, podľa možnosti skôr ako im zdrhnem zo sály :)))

tajka99

ivja,
uvidis, ze tu sme viacere tak postihnute,nic si z toho nerob. Odfot sa od krku dole, nie tvar, vies o tom?
Ja osm inak oblbovacku nedostala, bola som prilis v pohode, musela som, lebo mamina sa skoro zrutila aj za mna. A muz tiez nebol uplne fit, takze som sa pred opkou citila pokojna, az som z toho mala zly pocit. Ale, som uz taka. A aj som mala kopec povinnosti ten tyzden pred tym, tiez som glancovala byt, k tomu decka, pokyny pre maminu, ktora prisla na prve 4 dni k detom, takze som nemala vobec cas sa tym zaoberat.
A ked som sa tam stretla rano s jednou babenkou, co so mnou bola na vysetreniach, pytala som sa, co a jak, a ona ze bola taka vystresovana z tej opky, ze jej dali uz na tych vysetreniach recept na Diazepam, ze ho ma brat uz den pred opkou. A mna sa doktor opytal, ci som nervozna a ja som este zavtipkovala:"Ja? Nie. A vy?" Tak sa zasmial a nic mi vobec nedali, ani tbl ani injekciu. Isla som na sal uplne triezva ;-) a kecala som s nimi. Ale potom uz absolutne netusim, kedy som zaspala, ani pri akej teme, ci vete.

ninab

ivja ved uvidime ked to liva nahodi do galerky a po tom ako ty uvidis nase tak z teba ostych uuplne opadne:)
to nevadi ze tam mas silikon pre nas si tu adeptka "pred"

ninab

ivja skus z viacerych stran a posli to na mail kocke, vola sa liva, jej mail: e.uhrinova@gmail.com
:)dakujeme, teraz mozes pozerat aj ty nase pred aj po..

ivja

vaše také nebudú, nebojte. možno vtedy mali aj inú techniku pri opke / sa utešujem, čo?/ale sa nezľaknite, neuveríte že tam mám implatáty, fakt!!!!!!!!!

ninab

ametystka naladovka to je akoze injekcia? ja som dostala tabletku po ktorej som balo straaaasne ozrata, ma sestricky museli dve drzat kym ma lekari pokreslili, myslim, ze ked si ju vypytas, tak ju musis dostat, sme sa v skole ucili, ze strach je indikacia na tuto "metodu oblbnutia":)

ninab

ivja no lebo tie nase boli pred asi k nakusnutiu alebo co...
skoda, mohli sme vidiet ako teda dopadnu tie silikace pod zlazou po x rokoch:)
fakt a ani pristup do galerky teda nemas? lebo raz vidiet je lepsie ako dvakrat pocut...

ametystka

ahojte :)

tajka99,
dík za vyčerpávajúcu a musím povedať aj ukľudňujúcu odpoveď. o tých mojich dvoch výhodách som ani netušila, hehe :) hrudník je taký prepadnutý, to je fakt, preto vysoký profil? možno. ona na ňom trvala, že nebudem spokojná so stredným. ja a jarček? myslíš?? jupííííí :)) omg, keby si mala pravdu. mne nemerala vzdialenosť medzi bradavkou a prsnou ryhou, len obvod hrudníka a šírku cici. každopádne, po tvojom príspevku mi je ľahšie... teda v rámci možností :)

ups, som sa dočítala, že náladovku nemusím dostať? ja som sa na ňu spoliehala, že ma milosrdne unesie z reality :(

sakura,

no, ja som dnes kľudnejšia ako včera, je to nelogické, ale som pokojnejšia. dokonca som sa ani nezobudila nad ránom, ale som spala až po zvonenie budíka :) inokedy som hore okolo štvrtej a už nezaspím.
ja som v stredu hovorila s anesteziologičkou, bola v pohode, ale povedala mi, že ona pri mojej opke nebude, ale kolega, vraj fešák :) idem v tvojich šľapajách, takže už mám aj ja od obvodnej tralgit a novalgin. ešte zvážim wobenzym al. aspoň aescin na opuchy.