ahojte :)
tajka99,
dík za vyčerpávajúcu a musím povedať aj ukľudňujúcu odpoveď. o tých mojich dvoch výhodách som ani netušila, hehe :) hrudník je taký prepadnutý, to je fakt, preto vysoký profil? možno. ona na ňom trvala, že nebudem spokojná so stredným. ja a jarček? myslíš?? jupííííí :)) omg, keby si mala pravdu. mne nemerala vzdialenosť medzi bradavkou a prsnou ryhou, len obvod hrudníka a šírku cici. každopádne, po tvojom príspevku mi je ľahšie... teda v rámci možností :)
ups, som sa dočítala, že náladovku nemusím dostať? ja som sa na ňu spoliehala, že ma milosrdne unesie z reality :(
sakura,
no, ja som dnes kľudnejšia ako včera, je to nelogické, ale som pokojnejšia. dokonca som sa ani nezobudila nad ránom, ale som spala až po zvonenie budíka :) inokedy som hore okolo štvrtej a už nezaspím.
ja som v stredu hovorila s anesteziologičkou, bola v pohode, ale povedala mi, že ona pri mojej opke nebude, ale kolega, vraj fešák :) idem v tvojich šľapajách, takže už mám aj ja od obvodnej tralgit a novalgin. ešte zvážim wobenzym al. aspoň aescin na opuchy.