Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianica

nelina,
citala som, ale jednoducho nechapem, preco mi dr chce dat pod zlazu, ked je tu tolko rizik. Musim ist k inemu dr, co mi povie. Ale dik za tvoj nazor, urcite na tom nieco je

nelina

bianica,
je to na tebe,samozrejme.je to jednoduchsia praca,menej bolestiva.ano,teraz su implose texturovane/ak si ho zaplatis/a je tam mensie riziko kapsularnej kontrakcie a vrasnenia.ale pod svalom je implos prirodzenejsi,sval si ho vyformuje,udrzi a nie je take riziko padnutia prsiek ako pod zlazou.toto je realita,ktoru nielen mne vysvetlil lekar,ktory ma operoval.vazne,chod este niekde inde na konzultaciu a uvidis co ti povedia,aby si raz neolutovala svoje rozhodnutie.

nelina

bianica,
neviem ci si prehliadla co som pisala,ale asi ziadna z nas ba nesla pod zlazu.mas tam ovela vacsie rizika.,aj ked si pisala,ze cvicis,myslis,ze ine nie? je to samozrejme na tebe,ale pod zlazu to uz robia vééélmi malo.odhliadnuc od toho,ci mas deti,alebo nie.

bianica

dr mi vravela, ze to vrasnenie bolo sposobene nekvalitnymi implosmi, ze teraz to uz nehrozi... to sa teraz ukludnujem ...(?)

nelina

ivja,
ty si riadna drzka,az mi to pripomina kamosku mojej spolubyvajucej ktora ju prisla navstivit na izbu,ktora ma silikony 8 rokov pod zlazou,ukazovala mi ich,mala vrasnenie,vtedy sa to este pod sval nerobilo a chce ist na reopku.

bianica

Ahojte,
ked som bola na plastiku (v inej veci), tak mi davali oblbovacku, ze tabletku, ale vobec ziadna zmena nenastala. Strach som mala vacsi, ako pred porodom, ked som si lahla na postel a tie svetla, na ten pocit v zivote nezabudnem a teraz dobrovolne idem podstupit to iste...
Ivja, ty mas implantat po zlazou? pretoze aj mne ho takto chce dr voperovat - anatomicky, takze s obavami citam o tvojej nespokojnosti. Po akom case ti zacali ovisat prsia? Nevidela som tvoje fotky,ale chystas sa na reopku? ak ano, tak uz pojdes pod sval?

miu miu

maybee ja som mala presne to iste ale mna viac bolelo aj bolo viac opuchnute prave.az ma cela ruka z toho bolela. a trvalo to do dvoch tyzdnov. potom to zrazu prestalo. inak to lave ma uz vobec nebolelo. a prave fakt dva tyzdne. je to asi normalne.

maybbee

ahoje holky...
prosím vás, neviete mi niektorá poradiť...ja som 5 dní po opke a pravé prso ma už nebolí ani tlaky v tom necítim, no ľavé zato dostatočne a je aj väčšie trochu...Strašne sa bojím aby také neostalo, je to podla vás normálne? myslíte, že ked prestane boliet tak aj odpuchne a budú rovnaké??