Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

bianica, viac mi začali klesať asi tento rok.a to som poctivo makala aj 4 razy do týždňa v posilke posledné 3roky. takže, asi mám takú debilnú genetickú výbavu- čo sa týka elascity kože a je fakt pravda, že posilovanie keď máš pod žľazou, nič s prsníkom veľmi nenarobí:((

nelina

bianica,
ja mam anatomy.na otocenie som sa mojho doktora pytala pri kontrole,lebo sme tu o tom mali drbatu.nie je to pravda.lekar povedal "TRSKA",ze je tam "riziko"pootocenia v prvych dnoch,neskor urcite nie,vraj sa s tym este nestretol.implose su robene s texturovanym povrchom,t.j.maju take mikrootvory,kde sa okolite tkanivo a sval tzv.zrastie s implantatom.toto mam v tej brozure napisane.samozrejme je riziko,poial by si mala hladke implantaty!!!

nelina

bianica,
brozuru som dostala po opke priamo k mojim implosom aj so seriovym cislom,takze sa s manzelom smejeme,ze ked ma niekto zapichne tak ma identifikuju podla nich."cierny humor" !!!

bianica

Mne to navrhla dr,lebo chcem anatomicky a z toho dovodu mi povedala pod zlazu, aby sa mi pod svalom neotocil, ze sa to moze stat

ivja

bianica, meniť implantáty sa nemusia, pokiaľ nie sú na to nejaké závažné zdravotné dôvody . To mi povedal Trška.
ja ale meniť chcem, lebo sú zase škaredé.

nelina

bianica,
je tu 18 roc.kocka,ktora ma pod zlazou,momentalne je spokojna,rata do buducna s reopkou a uz ma pochybnosti,ci spravila spravne,ze si ich dala pod zlazu.ak ti aj inde povedia,ze ich mas dat pod zlazu,OK,ale urcite by som to v tvojom pripade nenechala na rozhodnuti jedneho lekara.je to tvoje telo,tvoja investicia.,urcite chces to najlepsie a nechces ist za par rokovna reopku ktoru si opat rovnako zacvakas a odtrpis.

bianica

nelina,
tu brozuru si dostastala pred opkou? nevies, kde na webe by som nasla info o implantatoch, take ze odbornejsie, ake su rizika, nech som mudrejsia, ked pojdem na druhy pokec k inemu dr, lebo vidim, ze moje informacie su stale minimalne a som z toho na nervy

nelina

bianica,
inak k vrasneniu,v brozure ktoru som dostala k implosom je jedna z kontraindikacii vrasnenie a kapsularna kontrakcia,aj ked v malom percente,ale je tam.a myslim ze sa to tyka hlavne implosov pod zlazou.