Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

maybe,miu miu,no aj mna presne tak iato boli lave,ale mam ich rovnako teda aspon sa mi zda.maybbe ,a ako sa citis?ako sa mas?

nelina

jááj,ivja,
ja mam 37,takze ta uplne chapem.uz sa nam to uklada.ako som pisala,prska 17-tky/ak nie lepsie/ ale ostatok uz musime osdriet,aj ked do 35-ky som nemala problem.oblecena som stale stihlucka,ale koza uz zacina povolovat.kazdy mi povie,ze co chcem,vyzeram dobre,ale ked som robila 10 rokov v modelingu,tak ma to zacina stvat a asi mi to pred 40-tkou lezie na mozog!!!!

nelina

ivja,
si zlata,blbo sa mi pise,mam dlhsie nechty a po sebe necitam.suhlasim s tebou,ze implose nemusis menit.ale sama vidis,ze uz to nie je to co pred tym.kamoska ked cvici,povedala,ze vidno,ako svaly pracuju a prska su pevnejsie a zdvihnutejsie.myslela som si,ze ked budem mat implose,nemusim precvicovat prs.svalstvo..ona ma presvedcila o opaku.stale si ich udrziava vo forme a zasluhu maju na tom PRSNE SVALY!.je rok po opke.

bianica

Ok baby, idem hodit sprchu a do postele. Dakujem vam pekne za vase rady a skusenosti, este mam co studovat... dobru noc

ivja

nelina , cvičila som naposledy v lete a ako náhle som sekla- lebo som chodila dovtedy fakt pravidelne , až som tam mala obdiv od mladých chalanov / ja mám 42/.všetky oddreté svaly mi odišli-. Cvičievam doma, voľajako nemám na posilku čas , či chuť?

nelina

bianica,
nóó´,aj ty ho dostanes.s implosmi to nie je iny kraj,iny mrav,ale je to na lekarovi ako sa k tomu postavi.vies,pre neho je jednoduchsie hodit ti to pod zlazu,zaplatis bez rozdielu kde ti to da,pod sval je to o nieco zlozitejsie, a mozno o par rokov si naspat a opat zaplatis tu istu cenu,ak nie vyssiu-no to urcite!!!

nelina

ivja,s tym cvicenim suhlasim.kamoska ma implose rok,pod svalom a vidi ked cvici vo fitku,prska pracuju a nie ako pod zlazou.ja sa tiez uz tesim na cvicenie.mozem zacat o dva tyzdne.prsa mam ako sedemnastka a brusko............

bianica

Tak vidis, iny kraj, iny mrav... A toto neznasam, ked ti kazdi dr poda ine info. Nasla som stranku o implantatoch mentor, je v anglictine,ale nevadi, zajtra si nainstalujem translator a prestudujem webku.
Inak s tym seriovym cislom, to je fakt dobry cierny humor :-)