Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

ninab,ahoj,ako dlho si po opke?ja som 6 den a uz by som si tak rada lahla na bok,fnuk,kedy ti vyberali stehy?na kolky den?a co ti robili prvy krat na kontrole?ja mam ist na 10 den po opke na kontrolu.

ninab

baby po op kedy ste zcali poriadne dvihat ruky (pri sprchovani, ked si umyvam hlavu ma to trochu sklbka v tych jazvach, tak neviem ci to mam precvicovat, alebo nemam silit) a kedy ste zacali spavat na boku (ja uz spim, len tiez ma obcas pichne ked sa tocim)???
:)

vlasti

maybe,no mne uz je tiez lepsie a vcera som bola prvy krat von ale tie noci su stale take nepokojne.a ja som spokojna lepsie ako pred tym,neboj to sa upravi.baby a kedy si mozem dat dake vinko?

maybbee

vlasti

ahoj, no už mi je lepšie. Včera som bola už aj trochu von:))Len ked som zistila ten rozdiel som sa dost zlakla. Nechcela by som mat každé iné ked pred tým boli rovnaké:(.
A ty ako??

sakura

ametystka
ja som sa teda paradne zasobila. Panulka v lekarni mi povedala: slecna len nie vsetko naraz:))))) Ten Wobenzym si kupim asi cestou z BA. Alebo ved aj v SNOP je tusim lekaren..

ivja

Livaa a ja mám kde, mám ti to ešte raz poslať? Ten pc sa asi fakt sekol, keď ma uvidel.
nelina, ja idem aj na zväčšenie - veď keď uvidíš, povieš- jááááááááááj.To som len tej bianice písala, že impl. sa nemusia meniť