Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maybbee

andree

no bolí to ako svina:(
a neviem, ak máš možnost tak si niečo zober. Nám dávali aj nejaké infúzie a večer keď som chcela niečo proti bolesti tak mi dali ibalgin a potom ešte niečo na spanie.

andree

Vlasti,ide ma operovat dr.Kernerova,zaposobila na mna dobre.Mam 340 ml,okruhle,vysoky profil.Mam 175 vysku a vahu 58 kg.Mam dve deti,dlho som kojila,prsia mi ostali tvarovo pekne aj pevne len sa mi zmensili tym kojenim o 2 cisla.Zhodou okolnosti prisiel na chvilu za dr. do ambulancie aj dr cerven,ked som bola na konzultacii a navrhol to iste,ze vraj mam prsia dost nizko a treba vyplnit vrch...

andree

Baby,uz treti tyzden citam Vase prispevky.A dost mi to pomohlo.Je ine ked Vam vsetko o po operacnom stave porozprava lekar a je to ine ked popisu babenky co to maju za sebou.Ja idem na opku 17.12.do Novamedu.Velmi som cakala co bude pisat maybbyy,tiez ma idu rezat cez pazuchy.Maybbyy asi by som sa mala vyzbrojit z domu silnejsimi liekmi na spanie,aby som tu bolest prespala...

vlasti

ninab,a myslis ze je moznost ze by mi vybral cerven stehy aj na 10 den?mna hrozne zacali svrbiet na treti den,mam pocit ze sa mi hoja v pohode.

ninab

vlasti ja som cca tri tyzdne po opke...na prvej kontrole (7dno po op)mi ich iba pozerala, ci nenastale nejake negativne zmeny (tocenie, zapal, vrasnenie...a ja neviem co este), previazali ma a poslali domov, na druhe kontrole som bola po 14dnoch-vyberali mi stehy, uz mi jazvy ani neprelepila, len mi na ne dala stvorce a zakryla podprdou a na boka som zacala asi na 10 den, ale len tak jemne -nieco medzi chrbtom a bokom...