Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ametystka

sakura,

si tu? ako sa cítiš? ja som akože ok, teoreticky vieme, vďaka babenkám z fóra, čo nás čaká po prebudení... a uvidíme, ako tú jazdu peklom zvládneme v praxi. no a keď peklo skončí, teším sa o. i. na to, ako slávnostne -možno budú aj fanfáry- vyhodím staré vypchaté podpiry do koša až sa za nimi zapráši :)

bianica,

to hudáková ti chce dať implantát pod žľazu?

vlasti

miu miu,juj chcem sa spytat ci si si prska casto pozerala po opke 6den,juj ta podprda nenormalne tlaci,nenavidim ju,juj akurat mi muzik pomasiroval chrbatik a krize trochu sa to uvolnilo,je to hrozne.myslis ze sa mi tie prska este pekne posadia,mam pocit ze ich na tych fotkach mam dost do stran ale uz mi maknu,citim.

babydoll

baby, normalne mam zimomriavky, vsetky co teraz pisete idete az po mne okrem sakury tak teraz to pocitujem ze sa to uz blizi, ale aj tesim tesim:-))

miu miu,
stale ocumujem z kazdej strany tvoje prsicka xixi, budem mat rovnaku velkost len anatomy tak ta studujem:-)) Aku mas vysku a vahu?

miu miu

lenuska do kopy sa das ale ak pomyslas na nejaku silvestrovsku zabavu takto asi nie. ja teda by som nebola schopna sa ist n iekam bavit. na nejaku veceru alebo kavu to ano ale vyslovene sa bavit tak nie lebo ma preve v tej dobe este dost bolelo.

andree

...ma prist kto po mna.Deti budu u nasich prvych sest dni,tak ze zvladnut to budem musiet,tak ako vsetky babenky ktore su uz po opke a priatel bude tie prve dni so mnou doma,ale zatial dakujem za podporu...

lenuska4001

Ahoj baby, prosim vas mozete mi napisat ake to je po op, ja idem 19 a strasne sa bojim. A chcem sa spytat dam sa do kopy do 31.12.?, podla vasich skusenosti, dakujem za odpoved, na tomto fore som prvy krat.

lenuska4001

Ahoj baby, prosim vas moze mi napisat ake to je po op, ja idem 19 a strasne sa bojim. A chcem sa spytat dam sa do kopy do 31.12.?, podla vasich skusenosti, dakujem za odpoved, na tomto fore som prvy krat.

maybbee

andree

no podla mna to určite zvládneš ak má kto pre teba a doma ti bude hlavne lepšie.. Ja som sa snažila hlavne chodiť na druhý den a neležat lebo to vstávanie bolo hrozné. Ma museli dvíhat z postele:(

andree

Maybbee,tak sa teda idem na to "pripravit"...16-teho idem este na interne vysetrenia do Novamedu.Dufam,ze bude vsetko OK.Ja viem,ze je to na poslednu chvilu,ale v praci mam frmol,tak sa to nedalo inak zariadit.Rozmyslam,ze si priplatim asi jednu noc navyse.Maybbee,ty si zvladla ist na druhy den domov???Myslela som,ze som v pohode pred opkou,ale dnes uz citim,ze mam stiahnuty zaludok.