Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maybbee

sakura

dakujem,lepšie už
tak to potom asi fakt len my máme čo máme tie guľaté, aby nám nevybehli až hore guliská jedny:)))

vlasti

sakura,no moze byt lebo ja mam anatomy,no ja som urobila chybu ze som mala doma len ibalgin 600a to mi moc nezaberalo,a diazepam tiez na mna neucinkoval,takze som si to uz pretrpela uz je celkom v pohode ale kludna noc bez zobudenia to este stale nie je.ale my zeny sme stavane na to aby sme vydrzali vsetko nastastie.

sakura

maybbee
ahojky. Ako? Neboj to prsko sa dostane do normalu. Ja si myslim ze ten zapinaci pas je len pri gulatych implosoch. Teda aspon som ho videla babam ktore mali gulaty implos....

sakura

Vlasti,
diky moc. No ja si tiez myslim ze to nebude az take hrozne. Na bolest chrbta som zvyknuta, zasobila som sa liekmi od bolesti a aj Diazepanom - na spanie. Tak len dufam ze sa nepredavkujem:)))))))))

vlasti

maybe,ja o ziadnom pasiku neviem,ja som si tu podprdu nevybalovala,jednoducho som ju uz mala zalozenu a zapnutu ked som sa zobudila,je biela v strede na zips a medzitym su z vnutra dva haciky,a na spodu je guma ktora ma brutalne tlaci.neboj to bude v pohode s tym druhym prskom,vsak uvidis co ti cerven povie,juj ja uz neveim vydrzat mna tie jazvy uz poriadne svrbia,teba nie?ja ich uz chcem von?)

maybbee

vlasti
no ten čo bol pri podprde ked si ju dostala, tak sa to zalepuje na suchý zips cez prsia hore...Vieš?
a je mi lepšie, len to lavé strašne bolí a je tam aj viac ako 1cm rozdiel:(

sakura

ametystka
ahojky, som v pohode. Akurat si davam vinko. Viem ze uz zajtra si nebudem moct dat nic:))))). Tak si to dnes vynahradzujem:)) Zajtra mam total nabity den takze ani neviem ako a bude tu pondelok a budem lezat na stole:)))))