Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maybbee

vlasti..
to aj ja robím že si aspoň nohy a trochu zadok natočím do strán, lebo každá zmena polohy aspoň na chvílku je na nezaplatenie:)

vlasti

maybe,no ja som este neprespala celu noc ale dufam ze to bude tato lebo som brutalne unavena,ja uz si nohy a krize polohujem trosku smerom do boku takze som tak napoli,aj ja sa snazim cez den aj dost uanvit a prechadzata tiez ma ominaju,hrozne,najvviac sa tesim na poriadnu dlhu masaz ked uz bude vsetko ok jaj:)))))

sakura

ametastka
tak ty uz mas taku velku slecnu? No vidis, ja si myslim ze je treba sa naplno zamestnat a potom na to tak nemyslis. Ja sa ani tej bolesti tak nebojim. Len vysledok dufam ze bude los perfektos:)

maybbee

vlasti

dnes som spala skoro celú noc ale ináč tak na etapy...A spávam iba na chrbte, no cez den vôbec neležím aby som potom vydržala v noci, no kríže ma bolia už aj pri sedení..

vlasti

ametystka,sakura,no to je dobre ze si zasobena,urcite sa to zide,ani nebudete vediet ako a uz budete po opke,tak ako ja.no a v lete nahodime vsetky sexi bikinky:))))))))))))))

vlasti

maybe,no veru tak,no ja som chcela tiez moc gulate ale cerven mi ich neodporucil na moj typ prs a dvorcov tak som sa uspokojila s anatomamy.a spis dobre?na chcrbte ci uz aj trosku na boku?

sakura

Vlasti
no kdeze. Ja som zasobena vsetkym moznym:)))) Takze mozno aj preto nemam strach. Len aby to aj zabralo:)) A mamina ze mi este donesie nieco na ukludnenie - keby nahodou ten Diazepan nezabral...

ametystka

vlasti, vďaka. viem, každá to zvládla, ale odtrpela si ako jeden, nie jeden, dva kone :))

sakura,
ja som tiež mala nabitý program, okrem upratovania a varenia som piekla koláčiky na vianoce, len také suché, zajtra čakám našich, lebo moja slečna má 14 rokov, čiže sa zas budem do nemoty motať v kuchyni. potom ešte musím ísť do roboty, dačo vybaviť, takže ani zajtra na rozmýšľanie nad opkou nebude čas. čo je dobre :)
ale občas zavŕta strach do mňa svoj pazúr...statočne to ignorujem. zatiaľ

maybbee

vlasti

no tlačí to dosť a ešte mám aj ten pásik. ide to popod pazuchy a do tých rezov čo tam mám to tlačí...Bože nech už ich zhodíme a pekne tieločká:)))