Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

vlasti to bola ulava? ze? aj ja ked som si ju dala prvy krat pret mimochodom po tyzdne tak ako ty tak sa mi ulavilo a konecne som sa poriadne nadychla. he

maybbee

vlasti

no tak to ta možno stretnem aj na ulici:))
mna dnes začali nejak pobolievat tie jazvy a vraj tam mám riadne modriny okolo..
Ale jazvy budú snad v poho..

vlasti

maybbee,no ja uz som ju mala dnes uplne dole lebo som si ju dala prat a zatial som si dalal sportovu ako tu baby pisali a bolo to suuuuuuuuuuuuuper,ale uz ju mam naspat:(ale hadam tam bude lebo uz mi meknu a daju sa dat pomalicky k sebe nakukla som si aj nechtiac na jazvy a vyzeraju byt v pohode.akurat sa chystame tete do ocovej gratulovat ma narodky presne v ten isty den ked aj ja 10 dec.

maybbee

vlasti

no ved to že ten jarčok velmi nemám a to sa mi páči...ale nemala som ešte úplne dolu tú podprdu len tak rozopnutú, ale žiadny jarčok:((A ty??

sakura

Nelina
si tam niekde? Akurat som pisala Trskovi ze aky implos mi vlastne da. Vedela som ze anatomicky 360ml. A napisal mi ze Polytech s vysokym profilom. Myslis ze by som to mohla teda este zmenit? Aj znacku napr? Tie Polytechy mi nic nehovoria... A ten vysoky profil hmmmm Ja som vedela ze sa na to nemam pytat. Tak a uz teraz zacinam stresovat:(

sakura

Vlasti,
ja som niekde citala ze treba ju dat r dole,rychlo oprat a ususit fenom. Nemas nejaku sportovu ako nahradnu?