Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maybbee

ninab

mne to len včera mamina utierala a kukala ako to vypadá, takže až včera alebo teraz niekedy. Operovali ma v pondelok. A ty máš kde rez?Mna to bolí tam kde ich mám, čižepod pazuchou a lavé prso ma bolí dolu dost.

ninab

mne az tak neskor, nie hned po opke ale az tak asi za tri styri dni...a bolelo to uzasne pri kazdom pohybe a hlavne tam, kde je ta retro najviac pevna po bokoch a na spodku prs..

ninab

maybee, no kazdopadne lepsie ako keby mali ostat kdesi hore, len to pekne vydrz, nech si po zbytok zivota spokojna, neoplati sa podcenovat taketo nieco, kvoli ominaniu..:)

ninab

vlasti, maybee, ten prelepovaci pasik hore maju ze vraj baby, ktore idu na opku cez pazuchy..asi preto, lebo ked to ti lekari zdvihnu- to tkanivo a vacsinou teda aj sval -tak aby to tam pekne teda zarastlo a aby sa implos nevytlacil hore, ja som mala iba yie klasicke pasky na kozi, ale tento je na retropodprde..

ninab

lenuska a andre, kazdy sa straaasne boji a nakoniec sme tu spoko...a baby zoberte si ako som sa bala asi ja ked som sla do nemocnice na prijem vecer a operovali ma az rano-no hnus co vsetko mi v hlave prebehlo, ze naco som tam a tak, inak myslim, ze vecer perd opkou je lepsie byt doma vo svojom prostredi, na strach zabudnite, lebo po naladovke ja som sa na operacke smiala, to horsie prislo potom, ale trva to par dni a na ten 10.den po opke uz som sa zacala davat do normalu aj som prech utierala a behala po byte a potom sa to hoji uz velmi rychlo...

ninab

kocky citam postupne od kedy som tu bola naposledy, tak aj postupne poodpisujem...

vlasti, ja neviem, co ti cerven povie na stehy ale myslim, ze da sa dohodnut aj z hladiska, ze by si bola na ten 10den odcestovana, len sama zvaz, ci neni lepsie, ked su zosite co najdlhsie...co sa tyka retro, ja ju mam este stale vkuse na sebe a budem mat minimalne mesiac este, to som teraz da sa povedat tri tyzdne po opke...len ked ju preperiem tak som hodku max dve ALE doma!!bez nej..po vonku si to nedovolim.

ivja

no čaute, prsatice.Už 2 razy som live posielala tie moje fotky a stále mi nič nechodí. To sa tak dlho čaká, či ako?