Caute babky :-)
Nebola som tu dva dni a zas som mala co citat ;-)
S tou retro sa nebojte, kym sa perie a susi (v pohode na radiatori, nemusi byt fen, to mozno mysleli v lete, ked sa nekuri, ale v zime to riadiator zmakne rychlejsie ;-)) mozete byt bez, ja osm bola tiez v takej bavlnenej sportovej a poznam ten slastny pocit. Ale inak sa snazim mat stale retro - som necely mesiac po.
A dovolim si trochu zapolemizovat o spani na boku :-) Ja som citala tu na fore,z e uz nejake baby spali po tyzdni v pohode na boku. Tak som zacala aj ja, najprv na pravom,, lebo to ma skoro vobec neobolelo a v lavom ma casto pri zmene polohy pichalo. Tak som si lahla nabok tak, ze som si spodnu ruku dala akoby pod prsnik, aby sa nevychyloval zo stredu hrudnika - predsa 8 hodin je 8 hodin. No a ten druhy prsnik sa vahou priblizoval k nemu. A mozno aj preto (ale nemam to vedecky podlozene ;-D) ich mam dost pri sebe, nie uplne, ale nemam velku medzeru. Ktovie, ale tak logicky mi to sedi, predsa len su 8 hodin v takej blizkosti, mozno sa ten implos v dosledku toho prirastie blizsie k druhemu. Samozrejme, ze to nesmie byt nasilu a nesmie to boliet, ja som sa v takej polohe citila velmi prijemne, tak som sa konecne schulila v postielke, lebo spat na chrbte mi pripadalo ako mrtvola ;-))) Aj ked som mala velmi vysoko vankuse, co mi pomohlo, bol to vlastne taky polosed-pololah. Takze to bol moj laicky postreh.