Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ametystka
no ja som sa to bala tiez oznamit mame. Ale ako skoro som odpadla ked mi povedala ze keby boli sosaliky tak si to da aj ona. No ale uz to teraz strasne preziva. Ona vie aka som padavka. Ze odpadavam pri pohlade na injekciu. Tak som jej musela dat tel. cislo doktora lebo by sa vraj zblaznila aby cakala do kedy sa ja preberem a zavolam jej...Tak brnkne dr´.ona. Ale kazala som jej az okolo 16 hod.

ametystka

sakura,
ani ja tomu akosi neviem uveriť...už zajtra...a už žiadne vypchávky :) ja som to len v piatok povedala mame cez telefón a až pred chvíľou sme sa o tom prvý raz bavili face to face...ona o ničom do poslednej chvíle nevedela, lebo má poctivé štvorky a rátala som s tým, že nepochopí. a stalo sa, najprv bol výsluch, potom kázeň :) že načo, že prečo? že začo? :)) nevadí,hlavne, že ja viem prečo a ona to pomaly iste rozdýcha.
mám tiež trocha obavy z vysokého profilu, ale doktori to nerobia týždeň, ale roky a už im prešli popod ruky nejedné cici, tak majú odhad, takže sa snažím dr. veriť a dúfam, že bude ok.
mňa by mali zo špitálu pustiť utorok doobedu. už bez drenov, ona ich vyberá, kým pacientku prepustí domov.

simona86

baby je tu niektora taka co cije mimi republiku ale dala si doma urobit prsia chcem sa popytat ako to je lietadlom spat a tak

vlasti

maybbe,aj ja,muz mi pravidelne masiruje a potiera alpou tak je to o dost lepsie.juj ja stale nemozem uverit ze mam nove prska?:)))))))
evciatko7
ahoj,moja kamoska bola u pikulu minuly rok a je spokojna,daval jej 350ml gulate.

sakura

evciatko7
Pikulu tu uz niekto spominal. Mam pocit ze v dobrom. Nic sa nebojkaj:)) A mala si poslat aj fotky Livee aby si mala pristup do galerky. Jedna babenka ma tusim prsia robene Pikulom:) Preco si este neposlala fotky?

sakura

ametystka
no, som dnes zazmetkovala:))))) Som za zlakla toho profilu. Ale na moj siroky chrbat to bude asi dobre...
No, zajtra uz budeme prsatice. Ja tomu ani snad neverim:)))) Zajtra o takomto case uz budem mat didiky:)))) ty si do kedy v nemocnici? Ja sa vratim az v stredu - skrz drenov som si tam jednu noc priplatila....

evciatko7

Sakura, ja idem ku Pikulovi...Take meno tu este ziadna z vas nespominala...Robo v BB tiez v Novamede ako Cerven..