Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

tajka99
diky moc za podporu. Ja uz radsej ani nebudem hladat na nete rozmery toho implosu lebo si len prihanam stresy. Doktor je odbornik tak vie co robi. Vsetky baby od neho co som videla fotky mali krasne didiky.

ninab

aha, ja som myslela, ze eurosilikon a polytech je to iste a ze mcghany vyraba mentor asi riadne dopletene to mam...a to uz som po opke...

ninab

tajka aj ja si myslim, ze neni problem ich nosit aj zahreju teraz v zime...:)
inak ja by som to brala ako udel aj v lete, ved ked som si vymyslela, tak to hadam do konca dovediem...

tajka99

sakura,
neboj, mas siroky hrudnik, musis mat trochu rozlahlejsie implose, co asi tie anatomy budu. Ale zaroven ti vyjdu trochu viac aj do priestoru, co ti fantasticky opticky zmensi brusko. A ty mas pekny vyrazny rozdiel medzi pasom a bokmi, tak potrebujes hore co najviac vystupit dopredu. Baby vobec sa nebojte, ale teste, vsak splnenie vasich snov je za dverami a to sa nestava tak casto a tak lahko. Ja som sa tak tesila, ze konecne sa mi splni dlhorocny sen, ze som sa skoro vobec nebala. Az som z toho mala vycitky :-)

evciatko7

Baby, prosim vas drzte mi vo strtok palce...Ja viem ze ja som vam foto neposlala, ale aj ja sa strasne bojim tej operacie...:-((((

vlasti

tajka 99,no ja mam 75d a nehorazne ma ta retro tlaci,dole na spodu ten pas brutalne aj tak celkovo,ja neviem ako to vydrzim uz to tam budem mat cele vydrate,juj to bol taky krasny pocit ked som si ju dnes pralal a mala som sportovu,neuveritelne.

sakura

ninab
eurosilicon su tusim francuzska firma, polytech nemecka a mentor a mcghan su tusim americke. Teda aspon si myslim ze to tak je...

tajka99

vlasti,
mne povedal, ze cim dlhsie ju budem poctivo nosit, tym lepsie. Vraj najmenej 3 mesiace. Je zima, nosime svetre, tak to nie je az taky problem. Aj ked mozno by som inak hovorila, keby ma ominala a tlacila, co nie. Ale priznam sa, ze ked som sla niekde na oslavu, ci na anglinu a brala biele tricko, ked bolo teplejsie, tak som zobrala tu sportovu podprdu. Ja inak necitim velky rozdiel medzi nimi, dokonca ta sportova mi ich jemne stiahne aj k sebe, co je fajn. Ale znama z BA, co je uz 3 mesiace po, tak ta si na noc este dava retro, ze jej to dava taky pocit bezpecia...