Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lynn

Ahoj miu miu. Mohla by si mi napisat tvoju vysku,vahu a miary a ake inp. si si dala. Zda sa mi, ze mame rovnake miery len sa mi to nechce hladat v starsich prispevkoch. vopred dik

inanitka

ahojte baby,chcela som sa spýtať, že či je možné ešte v deň opky sa dohodnúť s lekárom na profile aj keď mám už silikony objednané,či to s číslom silikonu nič nemá spoločné?

vlasti

miu miu,aha tak mne to pravdepodobne povedia teraz vo stvrtok idem na prvu kontrolu a to je 11den,a na kolky den ti vybrali stehy?

miu miu

vlasti nie ked ma prepustali tak mi povedali ze mam prist na kontrolu o tyzden, ked som prisla po tyzdni na kontrolu dostala som instrukcie co mam a ako sa mam o ne starat. vsetko mi vysvetlila ze co je na co napisala mi to na papier aby som nezabudla a isla som domov a potom uz len na vyberanie stehov a mam dalej netierat jazvy. natierala som asi dvakrat denne a potom neskor uz len vecer. Lebo v praci sa to uz neda he he he.

vlasti

miu miiu,ahoj,dnes som dala muzovi instrukcie,nech mi ten gel kupi,a kolkokrat si to mam za den natierat?a tebe to dr.povedala hned co mas vsetko robit ked si bola tam ked ta prepustali,kedy si bola prvy krat po opke na kontrole?

vlasti

ninab,jeeeeej ty koky ninka to ti uz skoro ani nevidite,to mas uzasne,a ja si chystam kupit ten gel,a kolko si po opke?a na ktory,kolky den ti vybrali stehy,zacali si si to natierat az po tom?