Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kiaruska

ahojte baby, chcela by som zacat na stacionarnom troska bicyklovat .... nebudem namahat ruky ani sa drzat ... myslite ze mozem ?

sonci

...joj, chcela by som sa ospravedlnit za skmolenie mena, nie doktorka jezovovita, ale jezovitova...takze baby, ktore ste u nej boli, tak mi pls napiste na sonci@centrum.sk dakujem a pekny dnik :o))

inanitka

ahojte baby,chcela som sa spýtať, že či je možné ešte v deň opky sa dohodnúť s lekárom na profile aj keď mám už silikony objednané,či to s číslom silikonu nič nemá spoločné?

miu miu

vlasti myslim si ze aj ked zacnes bez neho si myslim ze neurobis ziadnu chybu. ako chces. ak si chces byt ista tak radsej teda brnkni ci mozes. samozrejme cistymi paprckami si nemozes ublizit len pomoct. ja som natierala aj ked som mala este stehy.

vlasti

miu miu,aha no s tym gelom mne dr.cerven nic nepovedal ze by som si ich mala po tyzdni natierat niecim tie jazvy alebo prska,ja idem vo stvrtok na kontrolu a mam pockat,ci mu mam zavolat?co ty na to?

miu miu

vlasti ale uz aj ty by si mohla natierat jazvy. alebo ich mas este moc polepene ze nemozes? lebo mne kazali zacat natierat uz po tyzdni. a asi to ma daco do seba lebo mam iba tenulinke ciarocky. trosku ruzove ale to je normalne. ale su tenucke.

miu miu

babydoll dakujem velmi pekne.aj ja som spokojna, mne sa nikdy nepacili velike prsia, ja som vzdy tuzila mat maximum trojky a pri mojom obvode 70cm ich teraz mam a dokonca 70C mi je mala. ledva ledva mi zakryje bradavky. no uvidime ked este povolia a zacnem nosit uz normalne podprsenky. ale dakujem za pochvalu este ma tu nikto takto nepochvalil. si zlata.

vlasti ja uz nosim stale len sportovu. retro som odlozila po troch tyzdnoch a uz som ju nevytiahla. ale sportovu nosim aj v noci. citim sa vyborne a nepotrebujem uz s nicim pomahat. uz robim vsetko ako pred opkou a uz cici necitim. uz su moje. asi ich uz telo prijalo velmi dobre lebo fakt uz mam pocit ze su moje. ani neviem ze mam silik.

ivankab potieraj gelom contractubex. stoji okolo 230sk a je to dobra vecicka. a prsia uz natieram len indulonou aby makli a koza aby bola stale premastena. aj vecer masirujem poctivo.