Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivankab

ahojte baby!
vedeli by ste mi poradit cim si mam natierat rezy, som 3 tyz. po OP, celkom dobre sa rany hoja, ale stale ma bolia, a mam ich cervene...dakujem----i.

vlasti

miu miu,
ahoj a ty sa uz ako citis?robis uz vsetko?s nicim nemas problem?cez den uz nosis iba sportovu a v noci retro ci ako?

babydoll

miu miu,
dik za tie miery, ja mam 164cm a 53kg, 29r., cely zivot som mala 50kg, no po malom sa to nejak zaseklo:-)) a nie a nie pohnut, no co uz. Tak podla toho si myslim, ze nas celkom rovnako na ml odhadli, som zvedava ako budu vyzerat, podla mna su tvoje uplne krasne a presne k postave. Dnes mam vysledky z predoperacnych, dufam ze bude vsetko ok.

sakura

caute babenky,
no, tak vyspala som sa v pohode, bola som hore ale len 2 krat ale to som hned zaspala. Len ako na potvoru sa mi najlepsie spalo na chrbte:((( Idem este zbalit par veci, potom este do sprchy a palim do nemocnice. Drzte mi palceky, pa pa :)

sonci

...cauky babule...konecne som sa odvazila a poslala som fotky do galerie, bohuzial este stale pred op...chcela by som poprosit babeny, ktore boli operovane u doktorky JEZOVOVITEJ, aby sa mi ozvali na mail sonci@centrum.sk...chcela by som si s vami o nej pokecat a podelit sa o skusenosti...vopred vam velmi pekne dakujem a tesim sa na mailiky :o))