Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

Vlasti
diky moc. Aj ja v to dufam:))

ninab, bianca diky moc.

Inac baby keby ste tu neboli tak by ma asi porazilo. Uz zo mna opadol trosku ten stres. Tak snad si hadam aj pospim. Ale ako fakt som dnes dost zastepovala:(

ninab

baby vysvetlite mi toto, ktora firma vyraba polytech a ktora mcghann, ci ako...mne bolo povedane, ze eurosilikon a mentor a toto su este ine dve?

bianica

Ahojte,
Sakura a Ametystka - silno Vam drzim palce na zajtra, nech Vam to vyjde podla predsav... O par dni tu budete uz prsate :-)

ninab

sakura, ja mam 250anatomy vysoky, pokial nedas vysoky nad 400 myslim, ze to bude fajnovo vyzerat, mas sirsi hrudnik, tak bud rada, ze ti prska vyjdu von...360-ky budu krasne.

vlasti

baby co ste po nelina,ninab,tajka 99,kedy mozete tu retro zacat nosit ze juu budete striedat so sportovou?vecer a cez den?

sakura

nelina,
to som mu ja pisala mail. Nechcela som ho otravovat cez vikend. No ale ved sa ho mozem este opytat zajtra ked ma bude carbat. Jaj keby som sa ho to nepytala tak by som nemala stresy:( Ten vysoky profil na anatomoch som nevidela ani ja. Iba na obrazku som videla tie rozmery. Ale nie Polytechu ale Eurosiliconu....

nelina

sakura,
JA MAM MCGHANY,ale Polytechy sa davaju tiez casto.co sa tyka firiem,tam nie je nejaky velky rozdiel,matetrialy pouzivaju rovnake,rozdiel je v cene a mozno v nejakej technologii vyroby.takze tymto by som sa na tvojom mieste nezatazovala.aj si sa ho pytala,preco ti chce dat vysoky profil?inak na anatomoch to musi vyzerat inak ako pri gulatych.ak mas nejaku pochybnost,zavolaj mu a este sa ho na to spytaj preco ho zvolil.mas bradavku pekne umiestnenu,mozno ti chce viac vyplnit vrch.neviem ako vyzeraju anatomy s vysokym profilom,na fotke som ich este nevidela,gulatych by som sa bala.