Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ametystka

bianica,
ďakujem ti, posielaj zajtra pls pozitívnu energiu smerom k špitálu, dík :)

sakura,
si tu? vidím, že riešiš vysoký profil, nebojaj, bude dobre. tiež mám vysoký.
a tiež som si dala vaňu, o chvíľu idem spať aby som zajtra bola fit :) zatiaľ sa nejako extrémne nebojím, trocha sa aj teším, omg, však už zajtra budem mať prsia!!!vlastne budeme!

vlasti

mybe,no radsej pockam co povie cerven,uvidim nejak to uz vydrzim ked som vydrzala 7 dni:)ale je to dobry napad,a s tym klikanim to tiez tak robim.ako sa citis?uz je lepsie?

bianica

mentor vyrabaju v Holandsku, dr. u ktorej som bola na pokec mi rozpravala, ze tam bola a spravila si sama implos, ktory mi aj ukazala...

vlasti

tajka 99,no vo stvrtok idem na kontrolu po 10dnoch od opky a poviem to cervenovi ze co s tym lebo je to fakt dost neprijemne.a za to ti poviem ze mi v nej stoja poriadne na ten objem:)

tajka99

Baby, technicka otazka,
ked si chcete pozriet, ci niekto pripisal novy prispevok, ako si to prekliknete. Lebo ja som si myslela, ze ked dam refresh, lenze to mi len opakovane pridalo moj prispevok. Potom som skusala kliknut na "pridat odpoved", to ale nezaktualizovalo nove prispevky. Tak teraz to robim tak, ze kliknem na stranu 2 a potom znovu na stranu 1. Ale to je pracne, beeeeee, poradte...

maybbee

vlasti tak si ju skús nastrihnút na boku po obvode, som čítala že baby to tak ropbilo a pomohlo im to...Asi si fakt potrebovala väčší obvod, lebo mna to až tak strašne netlačí...

tajka99

vlasti,
juuj, chudatko, asi ti mali dat vacsiu, co sa obvodu tyka. Ale myslim, ze aspon tych 6 tyzdnov by si mala. A zvlast ked mas taky velky objem, maju tie prsia tendenciu klesnut, ja na tvojom mieste ju nosim co najdlhsie, nech sa ten implos co najpevnejsie prirastie. Aj ked mozno by taku sluzbu urobila aj nejaka obdobna sportova podprda, lebo ako som spominala, ja som velky rozdiel v pevnosti drzania tvaru medzi prodprdami nevidela, dokonca ta sportova mi ich drzi viac pri sebe, co nie je na skodu. Ale urcite ti musi ta podprda hlavne drzat prsia hore, aby ta takto tlacila v obvode nema zmysel. A neda sa od nejakej kocky zohnat vacsia v obvode? Ak mas takto trpiet, to ti aj brani teskat sa z tych sexi koziciek :-)