Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inanitka

vlasti asi tak vysoky profil,len som nevedela isto,ano budem mať eurosilicon,okruhly.a na akej stranke si to hladala? myslíš na tek siklienka.sk??? juj ani sa nepytaj kedy idem na opku, idem totižto až koncom apríla, pretože pracujem v zahraničí, mám tu zmluvu až do apríla,skôr sa mi neda, aj ked viem že je to takmer pred letom a budem sa v tej podprde potiť,ale chcem nové prsia tak to budem musieť vydržať,a môžem sa ťa spýtať ako si sa cítila po opke a či je tam príjemný personál????diky

vlasti

inanitka,tak ak budes mat eurosilicony ako ja,predpokladam ze okruhle tak som to pozerala na tej stranke a tam je ze je to vysoky profil,s tym ozacenim 81/300ml,ja idem akurat k nemu vo stvrtok na kontrolu,a kedy mas opku?

miu miu

vlasti no mozno dostanes aj ty instrukcie ale mozno nie. niektori lekari to nekazu.
jaj a mne vyberali na 21vy den stehy po opke. cize tri tyzdne som ich mala.

inanitka

vlasti ja mam 300ml len ked ja koza som zabudla že aký profil mi povedal doktor že budem mať, vieš ja som mala najskôr vybrané 260ml lenže potom som si s nim pisala e-mail (lebo precujem v zahraničí) že by som radšej chcela 300ml no len teraz neviem že aký budem mať profil, ked mi sestrička vypisovala objednávku na silikony tak tam napisala 81/260, ty si bola u červeňa však, ja idem k nemu tiež,asi mu znovu napišem a popýtam sa ho na to....

miu miu

inanitka aj ja si myslim ze s to uz neda. proste ti objednali urcite silikony a musela by byt nahoda aby mali aj nejake ine na klinike aby ti to mohli zmenit. myslim ze to je uz zavazne ked uz su objednane.

lynn mam 165cm a 50kg, 70cm pod prsiami a teraz cez prsia mam 88cm. dali mi 325ml a stredny profil. okruhle eurosilikon.