Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

livka,
na tento mail ti dievčatá posielajú maily, však? e.uhrinova@gmail.com
včera som ti na tú adresu poslala na skúšku teda bez fotiek , iba mail akože ahoj, ahoj - ani ten si nedostala? Potom som už z toho jeleň a do tej galerky sa asi nedostanem- fnuk

inanitka

jasné že mu poviem,ach jaj prečo ešte tak dlho čakať :-((( ale inak dik,musim paliť skončila mi pausa.....pa

vlasti

inanitka,inak co sa tyka implosov to zalezi ze ked ich chces mat spolu ze ake prsia a ci si jarcok mala pred tym,ale povedz mu to ked ta bude kreslit nech ti ich trosku ak sa bude dat napravi blizsie k sebe:)

vlasti

inanitka,no červen je znamy tym ze dava radsej mensie implose a prirodzene,ja som tiez mala mat 350ml ale prehovorila som ho na 400ml,vobec nechcel riadne som ho lamala:) a po opke prisiel a povedal,dobre ste sa rozhodli,no moje prska na tych fotkach boli este nic moc:( ale uz som 9den po a poslem dalsie,riadne sa zmenili a dufam ze k lepsiemu,vsak baby posudite.velmi sa z nich teskam.

inanitka

no ako som sa kukala tu stranku tam tam pišu že do šírky majú 11,4cm a do výšky 4,4cm tak predpokladam tak 8,8cm po vložení,teraz mam 81cm cez prsia takže potom chi chi ani dokonalých 90 nebudem mať :-) ale inak som rada že som zvolila 300ml lebo on mi chcel dať iba 260ml a ja som mu potom písala že chcem radšej 300ml a súhlasil,ale inak až taký rozdiel to nerobí do výšky to spraví iba smiešne 4 mm a do šírky 8mm. inak dik za pochvalu,aj ked si ja myslím, že bradavky mám dosť od seba a bojím sa aby som nemala aj s implantátmi tak daleko od seba da sa to nejako spraviť nech mi ich dá aspoň trocha blyžšie???? inak ty si pekne dopadla sa mi páčia tvoje po opke môžeš byť načisto spokojná,....super

vlasti

inanitka,no nemas za co,rado sa stalo,no co vsetko my zeny neurobime pre krasu:)vsetko bude ok,ved teraz to ma kazda druha:)budem ti urcite drzat palceky,ty koky pocuj ale ako tak pozeram tu fotku pred tak budes mat dost slusne kozy,ake budes mat vysledne?

inanitka

vlasti diky moc,už som kukla aj tu stranku a všetko som tam našla :-) no ja mam praveže strach zobudenia sa po opke,ako tu minule miu miu pisla o tom videu v črepinách tak som to kukala a skoro som si to rozmyslela,mňa to vyše bolelo ako tú babu čo tam ležala po opke :-)))) našťastie ma to prešlo a teším sa už na prríl,čo je ešte veeeelmi daleko :-( ale určite pošlem aj ja foto ked budem mať po tom....

vlasti

inanitka,nie je to stranka www.eurosilicone.com,ja som bola úplne spokojná s personálom,nemali chyby,a po opke ked som sa zobudila citila som tlaky tazsko sa mi dychalo a isla mi infuzka od bolesti ale dalo sa to vydrzat,vydrzali to vsetky,su aj horsie veci.:)budes kocka neboj.