Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

montrela

A bolesti??Ako si zvladala?Este mas bolacky co??Ja som bola strasny pacient;D slaboch...2 tyzdne som lutovala, ze som sa na to dala,bolesti strasne, ale to je tym, ze mam tak nizko prah bolesti, mna boli aj injekcia a robim cirkus, ked mi chcu napr. brat krv;DD som strasna v tomto;D ale teraz som uz aj zabudla, co bolo,a sla do toho znovu...vsak uvidime co caka mna po dietati...ale to je ste hudba buducnosti

montrela

Ja mam 20 rokov, no za par dni 21;D nie nemam deti...ale viem, ake vselijake prsia ostanu po kojeni, a ze to je prave ten zlomovy bod preco si zeny davaju urobit prsia a vzdy je vysledok po krajsi ako pred, nic sa neboj, ked zmizne opuch a vsetko budes najspokojnejsia zena.

vlasti

montrela,a vies a ja som aj kojila 6 mesiacov takze som rada to co mam teraz ovela lepsie ako eraz,a ty si kojila ci nie?

vlasti

montrela,
no ja som po opke 9 den, a som spokojna len dufam ze pojdu este viac ke sebe ja sa tiez chystam prispiet fotkami lebo tam mam len po 3dnia to nie je boh vie co,zo dna na den je to lepsie.tak sa tesim na tvoje foto

montrela

Uz som napisala email Live, ze neh mi posle odkaz na rajce a heslo, lebo ja som to uz vsetko pozabudala, tak sa ne tiez rada pozriem;D mala som virus v pocitaci a prisla som o kopu fotiek a dokumentov;( a medzi nimi aj o foto po operacii, co uz. A rada si pozriem kto kazdy pribudol. A pridam urcite foto aktualne, teraz po roku ako vyzeraju. Dakujem za pochvalu;D ale poviem ti s odstupom casu si vravim, ze by mi stacili aj 300ml ako mi odporucal doktor;D toto asi povie maloktora, vsetky chceme vacsinou este vacsie;DD A ty si kolko po opke??Ako si spokojna?

vlasti

montrela

ahoj,tak ti teda poviem ze tie tvoje prska su fakt super uplne,ja mam 400ml ale anatomicke lebo dr.mi neodporucal na moje cici gulate

montrela

Ahojte, fiiiha, tak ja som tu nebola skoro rok a teraz som tu zabludila a pozeram, ze este stale fungujete, to je super. Prispievatelky sa obmenili, ale Livaa ostava;D Prsia mam stale rovnake aj po roku...a to som sa bala, ze z nich budu nabozne prsia;D... ked dam dole podprsenku padnu na kolena ;)) ale aj napriek tomu, ze su vacsie drzia stale na svojom mieste.